מטווחי פייזרים
חזרתי מהחזית הרומולנית והריני לציין כי הגזרה חמה ומעודכנה. גם אזמה אם אני שם רק בתור *פאקינג שיט* הארדלי-טוראי, ואזמה אם אני סובל מכוויות קור ואין לי תחושב באצבעות, אני עושה שם כיף חיים
ואני מראה מה זה לכל הרומולנים! (גם אם אלו דמויות מקרטון) הריני לציין בפניכם אזרחי הפדרציה האזרחית, כי הפייזרים שבידינו אחלה בחלה, ושאני מיומן בשימוש בהם עד כדי צלפות, כך שאם יבואו רומולנים ושאר ירקות לרחובותינו, מי אחר ממני שיהדוף אותם, מלבד האחרים ממני וכמוני? קיצקצ, אתם מוגנים כשאני שם אוכל לוף וממשש בזנטים עם ידיים מתפוררות בעומס קור 3 שחורות מה-9105 לניקוי פיזרים צבאיים בתקן תת ר.ס.גלילון. רציתי לציין שפייזר הוא פייזר, אבל הבליסטיקה משפיעה גם עליו וגם אם הוא הפייזר שטובי מדענינו ייצרו, עדיין צריך לכוון 8 ס"מ מתחת (קרי - הסנטר) בטווחים של 2000 מטר, עקב כוונות שמיועדות ל200 וחמישים מטרים. אני שןם, אבל בנפשי, איתכם, אוכל סופגה-ומעשן נרות חנוכה עד שאצבעותי מתחממות לטמפרטורה של קפיאת המים (וזה אומר המון) נדבר ונעשה חיים קומראדים.
חזרתי מהחזית הרומולנית והריני לציין כי הגזרה חמה ומעודכנה. גם אזמה אם אני שם רק בתור *פאקינג שיט* הארדלי-טוראי, ואזמה אם אני סובל מכוויות קור ואין לי תחושב באצבעות, אני עושה שם כיף חיים