מטווחי פייזרים

tivol man

New member
מטווחי פייזרים

חזרתי מהחזית הרומולנית והריני לציין כי הגזרה חמה ומעודכנה. גם אזמה אם אני שם רק בתור *פאקינג שיט* הארדלי-טוראי, ואזמה אם אני סובל מכוויות קור ואין לי תחושב באצבעות, אני עושה שם כיף חיים
ואני מראה מה זה לכל הרומולנים! (גם אם אלו דמויות מקרטון) הריני לציין בפניכם אזרחי הפדרציה האזרחית, כי הפייזרים שבידינו אחלה בחלה, ושאני מיומן בשימוש בהם עד כדי צלפות, כך שאם יבואו רומולנים ושאר ירקות לרחובותינו, מי אחר ממני שיהדוף אותם, מלבד האחרים ממני וכמוני? קיצקצ, אתם מוגנים כשאני שם אוכל לוף וממשש בזנטים עם ידיים מתפוררות בעומס קור 3 שחורות מה-9105 לניקוי פיזרים צבאיים בתקן תת ר.ס.גלילון. רציתי לציין שפייזר הוא פייזר, אבל הבליסטיקה משפיעה גם עליו וגם אם הוא הפייזר שטובי מדענינו ייצרו, עדיין צריך לכוון 8 ס"מ מתחת (קרי - הסנטר) בטווחים של 2000 מטר, עקב כוונות שמיועדות ל200 וחמישים מטרים. אני שןם, אבל בנפשי, איתכם, אוכל סופגה-ומעשן נרות חנוכה עד שאצבעותי מתחממות לטמפרטורה של קפיאת המים (וזה אומר המון) נדבר ונעשה חיים קומראדים.

נשמע כאילו הסתובבת יותר מידי עם

ליזי
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה סולג'ר, ואל תיתן להם להלביש אותך בחולצה אדומה!

ליזידי

New member
מי שכח ה-../images/Emo184.gif?

ליזי להיות חושבת שאיש הטבעול עישן קצת יותר מדי נרות חנוכה והזניח את הזעתר האחד והיחיד.....
אני באופן אישי לא אוכלת סופגות, אפילו לא סופגים. אחרי דבר כזה מתחילים לדאוג ל-precious bodily fluids שלך מפני מזימה קומוניסטית. בכל מקרה, חדשוליזי טובה
וחדשוליזי רעה
:
ליזי שיכללה את האייריש קופי
שלה לכדי שלמות
ליזי השתלטה בהשתוללות בליץ
על ועד הבית, ועכשיו אתם רשאים לה "גברת ראש ממשלת ועד הבית". אני מבטיחה להלחם בשחיתות במשך כהונתי, להכניס את השימוש בזעתר כהוראה בתקנון הבניין, ולהקים פסלים ותמונות בדמותי
. והצ'קים בדרך.
ליזי תבלה את סמסטר ב' במסגרת התוכנית לחילוף סטודנטיות במילואימניקיות, ותגיש חומוס וביתות לראיס

tivol man

New member
לא נשכח ולא נסלח../images/Emo70.gif

איש הזעתר אצלנו במטבח קצת חסר, גם אם אפילו מלח סוכר או פלפל זה זהה, אבל לכל מי שכבר שירת, אני גאה לציין שאבקת נגד שלשול (מטבעות?) אבקת סודה ושאר חומרים ירוקים עם סומסום הם נפוצים והשימוש בהם רחב במטבח הצבאי. אני גאה לאכול מדי בוקר באוהל את הסומסום הלבן הקרוי חלב (רק בנקבה...) והנה עובדה: מרכיבי הזעתר הכרחיים!!! חולצה אדומה
אבל הם אמרו לי שזה מה-זה טבעי! יחד עם הסכין גילוח לרגליים, הכומתה האדומה, נעליים חומות, משחת-שיניים אדומה ואיכון לקרב יום לקרבות אדומים באורות שכאלה!!!... טוב מיצינו, אבל בכל מקרה, אני אנסה לשפצר בהתאם. תמלאני בהנאה ותעבירי ת'חומוס! בלי שאריות מהזעתר האישי שלך!!! מקווה שלחלקכם נותנים יותר משעה אחת ביממה כדי להקלח לאכול זעתר ולעשן סוכריות חנוכה משומרות מאז מלחמת ההתשה חלק א'.2/876-יגד בהתאמה לסעיף ה/6 כאמור בתיקון לחוק מלחמת ההתשה סיבוב שני, אחרי הספירה ה(ק)זינדית השנייה. אל דאגה, אתם בידיי הבטוחות. אגב, זאתי שהתקשרה אליי בבקשה לסקונד דייט מהפורום, אני מקווה שאת קוראת את זה כי אין לי מושג מי זאתי, ואני לא בררני, אני רק רוצה זעתר מעל הסומסום שבתה (מים חומים-חמים) ומעדיף מדסניקיות שלובשות לבן בשבתות. כל מקרה, תשרפו את הריבה בסופגים, שמעתי שיש הרעלות לוף במנות קרב לכבוד החנוק-א.

היי טיבעולמן!

נו, אז איך היה? סיימת כבר את הטירונות, אני מבינה, אתה יודע כבר מה תעשה?...

למעלה