מטה שה"ר !!!

mean girl 16

New member
אבל יש אנשים עם תוכניות לחופש..

קיצר 5/10. זה יום לפני החופש. משה, באיזה שעות בערך זה יהיה?

MS6

New member
לערכתי איפשהו בשעות הצהריים...

נניח נצא ב12-1... תהיה כאן בעיה עם לימודים אין ספק.

באמת תהיה בעיה..

אני מגיעה הביתה אחרי 2.. ודווקא יום חמישי זה יום שאני לא יכולה להפסיד.. יש לי 3 שעות פיזיקה
חוץ מהש"שים כולם תלמידים בגלל זה הכי נוח לעשות את זה בחופש...

בנתיים

בגלל שיש בעיות במעו"ז שלנו אין נציג מבנימינה במטה שה"ר... אולי בהמשך שהדברים יסתדרו יהיה נציג...בנתיים לא.

לכל אלו שמתלוננים

אנחנו עושים עכשיו שנת שרות למי שלא הבין. לצערנו אין לנו זמן היכנס לפורום בגלל שאנחנו עסוקים במלחמות חורמה קשות כנגד השמוצני"ק מהמתנ"ס שמנסה להעביד אותנו בפרך וכ שאר השמאלנים שעובדים מולנו במטרה למנוע את הקמתו של מעו"ז ירושלים פסגת זאב. ולכן נשמח אם תעדכנו אותנו טלפונית על ההחלטות בנוגע למטה שה"ר וכן בשאר הנושאים העולים בפורום כגון הפגנות, מפגשי קורסים, פעילויות ארציות וכו'. בתודה מראש! וברכת תל- חי, 0223 רב"ש 0542-138-613 "קרנף זה הכי אחי" who is this עומר נורי 0523-583-630 "הכוסית"

הכינוי הנ"ל

שצורף לשמו של חבר הגרעין והמזכיר בפועל עומר נורי נכתב מאחורי גבו ע"י השמאלני השמוצני"ק מהמתנ"ס שאת שמו לא נציין [איתי סמואל יעקובוביץ]. בעקבות המקרה פעל מטה ההשג"ע כנגד גורמים עויינים מהמתנ"ס שאת שמם לא נציין [איתי סמואל יעקובוביץ] החזית שנפתחה כנגד המתנ"ס צוברת עוצמה בימים אלו ונישמח לכל סיוע ועזרה שלכם נציגי המעו"זים בחזית כנגד השמוצניקי"ם באשר הם. תודה מראש! תל- חי ראש המערך המגן של גרעין עול"ם רוני בן שמואל 0223 "קרנף זה הכי אחי"

MS6

New member
עומר אתה קורא כאן...

חוץ מזה הכל בגדר הצעות.. ברגע שתהיה החלטה קונקרטית אני מאמין שרוני יקבל טלפון.

לדעתי אין מה לעשות ...

אף פעם לא נמצא זמן שכולם יהיו מורצים ממנו ... בינתיים הזמן רץ , ואנחנו רק מדברים ומדברים ... בואו נקבע תאריך וכל אחד יעשה את המאמץ להגיע.. ומקסימום במידה ומישהו לא מגיע נעדכן אותו ...

למעלה