מטה שה"ר !!!

MS6

New member
../images/Emo41.gifהצעה לפגישה ראשונה של המטה

אורן קלימי אמר לי שישנה חברה שבהתנדבות מארגנת טיולים ביש"ע.. החלטנו להציע כאן בפורום לחברים המיועדים של המטה שאת הפגישה הראשונה נערוך מתישהו לפני סוכות, אולי היום האחרון לפני החופש, והפגישה עצמה תהיה בעצם סיור מודרך בישובי בית"ר בדרום הר חברון.. זה יהיה מעין גיבושון למטה החדש. מה אתם אומרים?

mean girl 16

New member
רק בבקשה שלא יהיה בימים ראשון

או רביעי. אלה הימים בהם יש לי קורס הכנה לפסיכומטרי ולכולנו יש אינטרס שאצליח

משה וחן..

אני מזכיר לכם שהגרעין התחיל את השנה שלו... ככה שלא יוצא לנו להיתעדכן במה שקורה בפורום לעיתים קרובות.. אם תוכלו לעדכן אותו טלפונית בנושאים לדוגמת מטה שה"ר אנחנו נודה לכם תודה מראש בברכת תל- חי גרעין עול"ם האגדי

חחחח

בטעות נכנסתי מהשם משתמש של אחותי "אופירוש המאמוש " רק שתדעו שזאת אני :) !!! גרעין עולם בכיףףףףף אני אודיע לכם !!!!

בקשר לשה"ר בבנימינה

בבנימינה יש עכשיו בעיות במעו"ז ויקח כמה ימים עד שהם יסודרו בנתיים יש נציג שאתם יכולים לכתוב אותו ואם יהיה שינוי אני אודיע לכם... הנציג: ליאור קוליקוב,מספר פלאפון:0545219084

MS6

New member
תגיד לו שיכנס ויקרא..

אנחנו לא נרים אליו טלפון.. או שפשוט תעביר לו הודעות.

משה..

לא כל בית"ר קרואת את הפורום, אפילו לא חצי.. ישנם מספר קבוע של אנשים שכותבים וקראים לכן בדברים כאלו חשוב גם לעדכן טלפונית את הנוגעים בדבר.

MS6

New member
מטה שה"ר- מעודכן../images/Emo41.gif

קודם כל על מנת ששרה לא תשלח מישהו להרוג אותי- גם קרית ארבע רוצים נציג (אני מקווה עכשיו שניצלתי מהתנקשות) ובצדק מין הסתם. דבר נוסף לפי מה שהבנתי שי תומך במטה והכל מה שאומר שגם לענתות יהיה נציגות. מה שנשאר לקבוע זה אך ורק תאריך. בואו נקבע תאריך מעכשיו ונודיע עליו לאורן כדי שהוא יוכל לתכנן את הסיור.

אממ...

בעיקרון לא ממש איכפת לי מתי. אני רק לא יכולה ב-27-28 לחודש כי יש לי סמינר של הביו רפואה
. הכי טוב לדעתי שזה יהיה כמה ימים לפני חופש סוכות, או בחופש עצמו אחרי המחנה או משהו...

mean girl 16

New member
לא בחופש עצמו..

כי אני באילת. ככה שיהיה ברור שאני לא יכולה ב25/9 ובאופן כללי בימים ראשון ורביעי. 5/10 נגיד, הולך?(זה יום לפני סוכות)

אממ ת'כלס...

אם זה לא חופש או יום שלישי בערב או יום רביעי אני לא יכולה להגיע. אני מגיעה מבי"ס כל יום, חוץ מביום שישי, בסביבות 4 וחצי-חמש ואחרי זה אין לי ממש אוטובוסים לישוב
ב-5 לאוקטובר אני אולי-אולי-אולי יוכל להגיע כי יש מצב שיקצרו לנו ת'יום לימודים ואחרי זה אני מקסימום אשן בנתניה או ת"א..

who is this

New member
למה אתם לא מודעיעים כלום לגרעין?.

יש אנשים שלא קוראים כל יום בפורום.. תעדכנו גם טלפונית..

למעלה