מטה - אהוד ברק

zsorek

New member
מטה - אהוד ברק

מישהו יודע איך מצטרפים למטה של אהוד ברק יש איזו כתובת אינטרנט או מייל

gershon17

New member
תעמוד ברחוב ותצעק "שריפה!"

הבית שבורחים ממנו הכי הרבה אנשים - המטה של אהוד ברק.

דוקו1

New member
שים על הראש קרח ותלחץ כל הלילה!

זה יעזןר לך עד שתלזור לשפיות תתרחק מברק כמו מאש האיש מגלומן חסר עמוד שדרה

Haemek

New member
למה שתרצה להצטרף?

ותן לי סיבה טובה אחת (ותשים יד על הלב כשאתה עושה את זה). ואל תגיד לי כי ביבי יותר גרוע.

הרווק1

New member
1. המנוסה ביותר

2. המוכשר ביותר 3. המלהיב ביותר- תראה איך הפורום שלכם התעורר... 4. אדם שלא שבוי בקונספציות ותמיד יחפש פתרונות. 5. חשיפת פני ערפאת - ישראל אחרי קאמפ דיוויד קיבלה תמיכה בינלאומית גורפת כמי שהוכיחה כי פנייה לשלום. 6. גדר הביטחון- הגדר המצילה חיים של אלפי יהודים בשנה - פרי תכנונו ורעיונו של ברק. 7. אין מועמד אחר- לא רק בשמאל, לא רק במרכז, אלא בכל המדינה! 8. סדר למערכת הביטחון - פרץ שר ביטחון ? פרץ? מזה בדיחה? פינס? בדיחה רעה יותר... איילון? מוכשר אך לא מכיר את המערכת כמו ברק... 9. אירן - ברק כרמטכ"ל לא פחד להכין את הצבא לחיסול סדאם (האימונים בצאלים) ולאחר האימונים לגשת לממשלה להציג את התוכנית ולבקש אישור, אומנם התוכנית לא יצאה אל הפועל אבל האיש חושב בגדול... אין היום מישהו שמכיר את הבעיה טוב ממנו, שר חדש (כולל איילון) יצטרך תקופה של שישה חודשים עד שיכיר את כל המערכת, ברק מכיר. 10. צבא קטן וחכם - אמר וצדק, מול החיזבלאה זה הוכח, ברק צפה פני שדא הקרב וראה כי מול גרילה אי אפשר להיות גדול ומסורבל. 11. ראשות הממשלה - כל מועמד אחר יכול להביא את מפלגת העבודה למקסימום מספר שתיים, מי שרוצה לראות את העבודה עושה מהפך שיתמוך בברק. 12. אריאל שרון - הלוואי ויתעורר מחר ושישאלו מי לדעתך שר הביטחון של מדינת ישראל: פרץ, פינס, איילון , ברק - 100% שהוא מצביע על ברק.

הרווק1

New member
אומץ לב

בשירותו הצבאי זכה אהוד ברק במספר העיטורים הגדול ביותר בצה”ל: עיטור המופת וארבעה צל”שים על אומץ לב ועל הצטיינות בקרב.

עדכאן

New member
אומץ לב

כמו שכתבת - על אומץ לב נותנים עיטורים, לא את רשות הממשלה...

טשאפק

New member
צבא קטן וחכם

אמר ולא עשה כלום. האם הצבא בתקופתו כרמטכ"ל החכים או קטן?

עדכאן

New member
המנוסה ביותר... בכשלון!

1. המוכשר ביותר מבין הפוליטיקאים ב...נגינה בפסנתר, 2. המעורר ביותר ...התנגדות, 3. אדם שתמיד מחפש פתרונות וכמעט תמיד מוצא את הפיתרון ...השגוי, 4. מי שהיה מוכן לחתום הסכם על קרח (שהרי הוא ראה את המסיכה...) 5. גדר שנבנית כבר שנים ארוכות וטרם הושלמה... ואיך שהוא לא עוצרת ...קאסמים! 6. אפילו בעבודה יש יותר ממועמד טוב אחד למשל - עמי אילון. 7. איפה כתוב ששר הביטחון חייב להיות מהעבודה? העבודה צריכה לשאוף לרשות הממשלה! 8. האיש שחשב בגדול הביא עלינו את אסון צאלים (...התכנית לחיסול סאדם). 9. ברק לא צפה כלום ולא חזה כלום, והיציאה מלבנון הייתה קודם תוצאה של כישלון צבאי. 10. מי שמכריז על עצמו ששאיפתו להיות שר ביטחון, אין סיכוי שיביא את תפקיד ראש הממשלה למפלגת העבודה 11. אם שרון היה מצביע ברק, זו סיבה טובה להתרחק ממנו, וכמה שיותר מהר יותר טוב!

hilahila22

New member
השאיפה היא ראשות הממשלה

לפי ההסכם הקואליציוני הנוכחי הביטחון מגיע לעבודה ויושב הראש הוא זה שמקבל את הביטחון המשמעות היא שבאופן המיידי ברק מחליף את פרץ , ובתווך הרחוק יותר מירוץ לראשות הממשלה מכיסא של שר ביטחון ביטחון זה תיק שהמחזיק בו נהנה באופן מסורתי מפופולריות ועל זה ברק בונה- מי שחושב שהוא מסתפק בביטחון לא מכיר את ברק. חוץ מזה שברק היה כבר שר ביטחון ו.ב.מ.ק.ב.י.ל ראש ממשלה.

עדכאן

New member
בדיוק! והוא נכשל בשני התפקידים!

ולמה? האם הוא טיפש מאוד? חלילה, ברק הוא איש בעל אנטלגנציה גבוהה ומוכחת. אז ממה נובע הכישלון? מהטיפוס, מהאישיות, מהעובדה שאת ברק לא מעניין כלום חוץ מ...ברק! זה לא שהוא פטריוט פחות מאחרים, וזה אפילו לא שהוא לא חושב על טובת המדינה. אלא שהוא לא מסוגל לראות דבר שעשוי לשרת את טובת המדינה, מבלי שזה ישרת קודם כל אותו באופן אישי. ככה זה אצלו - כדי שמשהו יהיה טוב למדינה הוא חייב להיות קודם כל טוב לאגו של ברק! זה מה שהכשיל אותו בעבר, זה מה שפוסל אותו מלהיות ראש ממשלה בכל זמן אחר! זה מה שגרם לו להציב את פרופ' בן-מי לתפקיד שר המשטרה, זה מה שגרם לו 'לתרגל' את קמפ-דיוויד, להוכיח שהוא יודע מי זה ערפאת. את מי זה עניין אז ואת מי זה מעניין עכשיו? במקום לחשוב על טובת המדינה, חשוב היה לו שכולם ידעו שאת ברק לא מסדרים, הוא כבר יראה לכולם.... ואנחנו, אזרחי המדינה אכלנו אותה, ובגדול! את משחקי האגו שלו הוא יכול לתרגל בשוק העסקי ולגרוף את המליונים שלו. שיהיה בריא, רק שלא יתרגל אותנו, אנחנו שבענו ממנו!

המנוסה ביותר. נקודה.

1. המוכשר ביותר מבין הפוליטקאים בנגינה על פסנתר, פיצוח מנעולים, ניהול מערכות, ביטחון המדינה, חשיבה אנליטית. 2. המעורר ביותר. מי שחושב שלמלם כמו פרץ יביא את ראשות הממשלה טועה!! מי התייחס אליו בבחירות הקודמות? הקרב היה אולמרט מול ביבי את פרץ לא ספרו... נראה לך שמישהו יתעלם מברק? 3. מחפש ומוצא. נקודה. בטח מצב של קיפאון עדיף נכון? 4. 5. אם הגדר לא הייתה עוצרת מתאבדים הם לא היו צריכים לירות קאסמים , וגם לזה ברק ימצא פיתרון אם קיים פיתרון הוא ימצא אותו. 6. עמי איילון חסר ניסיון והוא בדיוק כמו פרץ ה"מוכשר" בחיים הפוליטאים בארץ חייבים ניסיון. 7. הדרך לראשות הממשלה קצרה יותר מתיק הביטחון... ראש אנליטי... רק ברק! 8. הביא עלינו את אסון צהלים... חחח אתה אומר את זה כאילו מדובר באסון ורסאי, "הביא עלינו" , אבל אתה צודק לפרץ ופינס אסון כזה לא קרה... אולי זה בגלל שהם לא עשו כלום אז גם לא טעו...? 9. היציאה מלבנון הייתה מתבקשת. 10. כרגע האחריות הלאומית מחייבת את ברק בביטחון. , את ראשות הממשלה הוא כבר יכבוש. 11. האא... נראה לי שבין המועמדים הנוכחים... גם רבין היה בוחר ברק... 12. חלאס שטויות תסתכל סביבך... רק ברק!! שים לב להתעוררות, להתלהבות, מנהיג נולד!!

עדכאן

New member
נקודות יש לו, מה שחסר לו זה הצלחות.

עמי אילון הוא איש עם נסיון בטחוני ופוליטי כאחד. אגב, גם פינס לא פסול בעיני, השאלה היא לא אם ראש הממשלה יבין בביטחון, אלא את מי יבחר כשר הביטחון... הקרב היה בין אולמרט ונתניהו? ואת פרץ לא ספרו? אז איך זה שפרץ הוא שר הביטחון ונתניהו....?!
מסתבר שטעויות הן מעלה בעיניך... מי שלא עושה לא טועה, הא? אז אם כך, אין מועמד יותר טוב מ...פרץ!
השטויות הן של מי שמתלהב מברק! שוב העבודה צועדת בעיניים פקוחות לאסון הבא! אין ספק, אם עשייה נמדדת, כפי שאתה טוען בטעויות, כי אז למלפגת העבודה יש ברקורד 'המון עשייה'.... אני מאחל לנו שמי שיבחר לא יהיה מי שיש לו את סוג הנסיון הפוליטי מדיני שיש לברק, אלא משהו שהמנהיגות שלו היא לא האגו הנפוח שלו. אם ברק יבחר חלילה הוא יתרסק בנפילה ממרומי האגו אל רמת יכולת העשייה המדינית שלו. ויחד איתו יגרור רבים אחרים.!

צרור של שקרים.

1. המנוסה ביותר? נו באמת עם ניסיון כמו שלו לא צריכים אותו.. דווקא הניסיון איתו הוכיח לנו שהוא היה גרוע ולכן למפעל לא מחזירים עוד שהסריח. 2. אהוד ברק בקושי הלהיב לי את ה**** הימנית. 3. צבא קטן וחכם?! זאת רק סיסמא וזה רק מוכיח עד כמה שהוא היה נכשל ולא קיים הבטחת!! הוא הבטיח לנו צבא קטן וחכם בתור רמטכל ובתור ראש הממשלה! ומה עשה עם ההבטחה הזאת גורנישט!!

Locutus

New member
גם אני מעוניין לדעת,

לפי מה שהבנתי המטה אמור להיות צנוע, מקצועי ומצומצם. אבל אין ספק שצריך לפקוד אנשים, להתנדב וכו'...

B Day

New member
גם אני מעוניין להצטרף..

טופס ההתקדות שלי כבר מוכן.. האם ניתן לשלוח אותו בפקס? אני הולך לתמוך בברק ולגרום לכמה שיותר אנשים ממשפחתי שעזבו לקדימה להתפקד לעבדודה ולחזור לברק! מה באמת אם מטה בחירות?

B Day

New member
אני מניח ש18...

מזל שהייתה לי יום הולדת 18 לא מזמן...

למעלה