מטהמורפזה

מטמורפוזה...

תפיסה אשר טוענת שכל הזכרונות שלנו מתקופת העוברות מרגע ההתעברות ועד ללידה נשמרים בתאי זיכרון בעמוד השדרה,חוליה C1 מייצגת את רגע ההתעברות כשעצם הזנב מייצגת את רגע הלידה, כל שאר החוליות הן שלבים שונים בתשעת חודשי ההריון.טכניקה זו מאפשרת פתיחה של חסימות שנוצרו בתקופת העוברות. טכניקת העבודה היא מאוד פשוטה..מורחים קרם על אזור עמ"ש בכף ברגל, ועם האצבע הולכים בתנועות סיבוביות(עם כיוון השעון)1 מC1 לכיוון עצם הזנב וחוזרים לכיוון C1 וחוזר חלילה כ 10 דקות על כל רגל...זה בגדול .. מקווה שעזרתי.

תודה יוסף

אני רוצה לנסות את זה , האם זהו חלק מטיפול שלם? ואז ממשיכים לעבוד על שאר המערכות? או בזה מסיימים? יש לי מטופלת מורכבת מאוד (הראשונה שלי בתשלום) אלוהים איזו מטופלת בתשלום ראשומנה קיבלתי אני צריכה להבין למה? בטיפול הראשון הזעתי כולי, פשוט כאילו מעולם לא עשיתי טיפולים, ועשיתי המון בסטאג' מחברים, בכלל טיפולים של דימיון מודרך וnlp אני מטפלת שנים לא יודעת מה קורה לי?

csh018

New member
יש לי תשובה : כמובן לכן אנו פה

לילמוד וללמד. שלומי

avorly

New member
בהחלט../images/Emo70.gif

רק שימרי חיסיון מטופל, בכל מקרה.

שלום פראית המקורית,

מניסיוני, אחרי טיפול מטמורפוזה כולם מותשים (גם את וגם המטופל) ולכן כדאי לפרוש בשיא ולתת לדברים לעבוד. והם עושים את זה, ובגדול... אני לפני טיפול כזה עושה שחרור למטופל: קצת עוצמת הרכות, בעיקר עבודה על שחרור פיזי של עמוד השדרה והצוואר (אפשר גם בשיאצו וכו') וגם "עיסוי מכין" - כל הסיבובים והלחיצות שעושים בכפות הרגליים לפני הטיפול - וגם מעבר על עמוד השדרה, הבהונות ולפעמים הצ'אקרות - תלוי איך הוא מרגיש לי. מנסיון, זה מרגיע את המטופל ומכין אותו להיפתח. כל הסיפור, 15-20 דקות. את הטיפול עצמו כמו שיוסף המטפל תיאר, אני עושה 15-20 דקות בכל רגל, יד ימין לרגל ימין ושמאל לשמאל, בלחץ וקצב אחידים, די מתונים - "ככלי ריק", בלי להכניס תכנים ותחושות שלי לטיפול כדי לאפשר לתכני המטופל את הזמן, המקום והקצב להם הם זקוקים.

../images/Emo24.gifתודה לכולכם

אני עומדת לנסות את זה ביום רביעי הקרוב אספר לכם איך הלך מדובר במקרה ממש קשה בקרוב אני אפרט אני פשוט לא יודעת איך לתמצת את המקרה ועדין שתוכלו ממש להבין במה מדובר די קשה לי זה לוקח ממני המון ואני לא עושה הגנות כי אני מאמינה שהגנות גם חוסמות נתינה לא רק מונעות כניסה של אנרגיות תודה ממש לכולכם

מקוםבלב

New member
הגנות

שלום לך, קראתי את מה שכתבת על הגנות. ומתןך ניסיון טיפולי אני חייבת לומר שחובה לעשות הגנות לפני כל טיפול ,במיוחד שעובדים עם אנרגיות. פעם גם אני לא עשיתי ואחרי כל טיפול הייתי עייפה וסחוטה ולפעמים גם חוטפת מחלות קשות ביותר 1/2 שעה לאחר סוף הטיפול. ככל שמטפלים ביותר אנשים אנחנו מחוייבים לשמור על עצמינו. אין שום סיבה שסיפורים ובעיות של אחרים יכנסו אלינו וזה לא גורע במאומה בטיב הטיפול. להיפך אנחנו חייבים לשמור על עצמינו כדי להמשיך לטפל באוביקטיביות ובמירב המקצועיות ולא להיסחף לסיפור של המטופל. שיהיה לך בהצלחה.

avorly

New member
פראית,

מסכימה עם כל מילה של מקוםבלב, שלא נדע מצרות, אפשר לחטוף הרבה...........

avorly מקום בלב שלומי כולםםםםםםם

לשאלתך avorly,אני מטפלת בדימיון מודרך וnlp צימחי מרפא ושמנים אתרים. ברפלקסוולוגיה התחלתי השנה ומתחברת לזה חזק אתם צודקים לא נתתי מספיק פרטים כי זהו תיק מטופלים ראשון שלי שהוא ממש מורכב וקשה לי באופן מיקצועי, אבל גם אישי אני מנסה לתמצת את הכל כדי לא להעביר לכם מסה של טקסט כי המון דברים קשים קשורים בה(במטופלת). לכן עוד היום אעביר לכם את הכל ואשמח לשמוע מכם. אני עשיתי את הקישורים כבר אבל לא יודעת איך להמשיך או אולי אהאם מה שאני עושה הוא בכיוון הנכון אני עובדת במקרה הזה המון אינטואטיבי וקורים דברים..... חלק מהם קשים.... לשתחינו

avorly

New member
יוסף,

הסבר יפה מאוד

למעלה