מטבע הדברים...

טאKילה

New member
מטבע הדברים...../images/Emo148.gif

אני עדין חושבת עלייך, האמת כלום לא עולה לי עדין. מקווה שזה יקרה מהר, רק שזה יקרה סוף סוף. חוצמיזה כולם מוזמנים לעזור למטבע הדברים לחשוב על תחפושת מקורית. לה כן לה יש מסיבת תחפושות.. אני כל השנה מחופשת מרוב חיפוש
ערב טוב

קרוואלה

New member
תמורת סכום סימלי ........

אני מוכנה לעזור
מה מהההההההההההההההה צריך איך שהוא להתפרנס לא...
שמעי טבע הייתי מייעצת לך להתחפש למפלצת אבל טאק כבר לקחה את התחפושת הזו:))) טבחית גם תפוס ע"י שמים........ סבתא נשמע רעיון לא רע אבל לכי תדעי סבא אהרון יראה יש פה סבתא יתלהב :)) יש אופציה להתחפש לדיי גיי אבל אז אהבה יכעס שלקחו לו את התפקיד........ ברמנית כבר יש לנו פה כידוע זו אניהיא....... קיצר אם תסמכי עלי תשארי עירומה בפורים.... שזה דווקא רעיון לא רע:))))))) אחלה תחפושת ועוד מקורית:)

ושלא תחשבי שלא ראיתי מה כתבת למטה..

ראיתי גם ראיתי... עלק ממני למדת לקטר..... הבנתי אותך.. זה כמו להגיד שממך למדתי להיות צדיקה טובת לב.......

קרוואלה

New member
אני לא מודה בכלום!!!

ותודה שהזכרת לי שאני צדיקה :))))) ערב טוב אחתוש}{}{ המחשב שלי בדכאון נכבה כול שניה:( יש מצב לדבר עם המלפפון שיקנה לי מחשב חדש
הצעתי למפלצת < טאק כידוע > שתקנה לי אבל היא מחפשת מי יקנה לה מחשב חדש גם שלה סובל מדכאון קל....

קודם שהמלפפון יקנה לי.. ..

המחשב שלי עושה ים בעיות.. מזל שאפשר לגלוש מהסלולרי.. .. ערב נפלא מכשושה }}{{

קרוואלה

New member
טופ נו........ מפלצתתתת בואי פה רגע

תקני לי ולאחתוש מחשב
נו את יודעת שאני תמיד משאירה לך פירורים אחרי שהיא דואגת להביא לך פרוסת עוגה נכון?. ואני תמידדד אומרת לך יפה בוקר טוב נכון?? והיא תמיד מכבדת אותך בקפה ועוגה נכון??.. אז תקני לנו....... פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
לא לדאוג אחתוש טיפלה עוד טיפלה אני אגרום לה לקנות לנו:)))))

../images/Emo212.gif../images/Emo210.gif../images/Emo212.gif../images/Emo210.gif../images/Emo212.gif../images/Emo210.gif

עכשיו בטוח היא קונה לנו... נכון טאקוש?

קרוואלה

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif../images/Emo83.gif../images/Emo72.gif.........

אם כבר אז כבר:)))) אוהבים אותך טאק}{}{}{

../images/Emo215.gif../images/Emo154.gif../images/Emo135.gif../images/Emo211.gif../images/Emo214.gif

כל המרבה הרי זה משובח:))) טאקי לשילטון

קרוואלה

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo214.gif

ואני שאנחנו נשמות טובות חבל"ז:)))))) יאללה טאקיייייייייייי יאללה טאקייייייייייייייייי אפשר מקלדת אלחוטית על הדרך?::)))

קרוואלה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי" מתהבהבת"....... נשמה יש לי בעיה עם המחשב לא פותח מסרים נכבה בלי שליטה עושה מה שבא לו:(( אני צריכה לפרמט ודחופפפפפפ אבל יש לי כול כך הרבה מה לצרוב לפני תמונות וחומר שחבל לי לאבד ואני מתעצלת לעשות את זה :( צריכה משו דחופ??? אם כן נמצא פיתרון איך לדבר בשושו......

תעשי כבר יא עצלנית...

לא דחוף רק רציתי לשאול תוכניות שלך ליום חמישי הקרוב.... נשיקות לכולם וחיבוק לחתיך מכולם}}}{{{

קרוואלה

New member
הרבה תוכניות אין.....

ליאת מגיעה מהבסיס ..... יום שישי עידן מתחפש אז נלך איתה לחפש לו תחפושת < ככה הוא רוצה> מעבר לזה אין משו באופק.

אהההה...

טוף... נדבר כבר מחר... ואת תעשי כל מה שעידן רוצה... הבנת
ותקני לו איזה תחפושת שרוצה
אחרת יהיה לך עסק איתי... ויש מצב שאני באיזור שלך בחמישי.......

טאKילה

New member
בטח היום אני נפגשת עם גיידאמק../images/Emo3.gif

הוא בא להחקר במשטרת בת ים נו.
יקנה לכל הפורום מחשבים חדשים.

../images/Emo23.gifטאקי|../images/Emo23.gifטאקי../images/Emo23.gifטאקי../images/Emo23.gif

ובקצב הפירסומת של במבה: אין כמו , אין כמו טאקי
טאקי...אפשר ווינדוס ויסטה? :))))))))))))))

למעלה