מטבעות

ariadne t

New member
מטבעות

יש לי שאלה שנוגעת לפריסות יחסים.. עם הגביעים הכל בסדר, וגם מטות וחרבות עוד איכשהוא מתיישבים לי בראש אבל איך מפרשים קלפי מטבעות, שיוצאים בפריסות יחסים, למשל במיקום של מחשבות, או רגשות או מעשים? תודה רבה מראש :)

Bmaya

New member
אולי...

ואני לא מומחית
אבל לדעתי אפשר לפרש זאת כיחסים בעלי אופי חומרי.

מטבעות במערכות יחסים

בוקר אור אכן בפריסות של מערכות יחסים נרצה לראות גביעים המסמלים את הרגשות השונים שלנו. אך מה באמת כאשר ישנם קלפי מטבעות ? המטבעות הינם מיסוד האדמה. מסמלים את החומר, את העולם הפיזי כאן ועכשיו. אני לא יודעת איזו פריסה ערכת אבל מטבעות בהחלט יכולות להעיד למשל על חשיבה או עשיה פרקטית ולאו דווקא הנובעת ממקום רגשי. למשל קלף 3 מטבעות בעמדת מחשבות. אדם חושב כיצד הוא נראה בעיני בן/בת הזוג.

אם אפשר להוסיף.

3 מטבעות בחשיבה רומנטית: חושב ומתכנן להתיעץ עם מישהו שמבין יותר. יש לו תוכנית כיצד להמשיך בקשר, חושב שאפשר לקדם את הקשר לרמה גבוהה יותר, (כמו לעבור לגור יחד, להכיר את ההורים).

בהחלט מיקי. אני מסכימה איתך

ומוסיפה עוד שאכן במערכת יחסים נחפש אחר הגביעים אבל לטעמי במערכת יחסים לא צריכה להיות רק אהבה. רק רגש. יש עוד סממנים שדרושים למערכת יחסים מוצלחת כמו חשיבה, ראיה, וכיו"ב.

שאלה חכמה מאוד

המטבעות מסמלים צרכים, תשוקה בסיסית, יצרים חזקים טבעיים לנו. בנושאים רומנטיים הם מסמלים משיכה מינית, רכושנות, לדוגמה: מחשבות - חשיבה - יצרית, מינית, רכושנית. רגשות - משיכה, תשוקה, השתוקקות, צורך במגע. מעשים - (פעולה) נוגע, מלטף, נמשך מינית, חומד. המטבעות מסמלים את האדמה, הגוף הפיזי, החומר, הרכוש, המין, המגע הפיזי. אם הגביעים הם ההרגשה המטבעות מסמלים את המשיכה היצרית הטבעית לנו. אם המטות מסמלים את ההתלהבות היצרית רגשית. (רגש + תשוקה) המטבעות מסמלים את הצורך היצרי בסיסי, למגע, חום וסקס. אוהב מיקי

TaPanta

New member
מטבעות במערכת יחסים זה כמו

קלף השטן בשבילי, זה לא טוב או רע זה פשוט ראייה פיזית של הקשר. מאווים - מין, כוח, ,כסף, תלות רגשית גם משום מתיישב לי כאן יפה פתאום :> בוקר טוב לכולם

למעלה