מטבעות זהב

מטבעות זהב

מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות בארץ מטבעות זהב. אני מתכוון בעיקר למטבעות בריטיות אך אפשר מטבעות מכל מדינה. אם למישהו יש מטבע למכור אני מחפש טווח של 400 ש"ח. אגב אני מחפש את זה על מנת להביא את זה כמתנה לילד שזה עתה נולד (אני רואה בזה כמין השקעה). בתומ"ר

אני חושב -

שאצל רוב החנויות לזהב באזור אלנבי אפשר למצוא סוברנים, כלומר - מטבעות זהב אנגליים עם הראש של המלך / מלכה. אין לי ממש ידיעה על כמה שהם עולים, אבל אני חושב שלא רחוק מהסכום שנקבת. ואגב - למה שלא תגש לחברה הממשלתית למטבעות ומדליות ותקנה משהו ישראלי, שמיועד כמתנה להולדת ילד? אני מצרף לך קישור למשהו כזה.

משהו ישראלי

אני חיפשתי באתר של החברה הממשלתית למדליות אבל אין שם משהו מתאים. הכל שם או זיכרון לשואה, או על אילן רמון, או על נפגעי טרור וכן הלאה. ואינני רוצה להביא מטבע כזו.

רוזן71

New member
מדליות ישראליות...

בס"ד. עתניאל שלום. אם בפריטי כחול לבן חשקה נפשך. אזי יש לי להציע לך את מדליות עם הדפס משי של יצירות של נחום גוטמן (רימונים) או של מ. כץ (פרחים). אלו מדליות יפיפיות מזהב (משקל 10.36 גרם, 18K) מחירם כ-700 ש"ח כ"א. יש לי גם מדליית שמע ישראל (משקל 7 גרם, 14K) במחיר 300 ש"ח. רוזן.

רוזן71

New member
אני מוכן למכור לך...

בס"ד. עתניאל שלום. אם אתה מאיזור המרכז אני מוכן למכור לך לירה שטרלינג מזהב (סוברין) עם דיוקן של ג'ורג או אדוארד ב-420 ש"ח, עם דיוקנה של ויקטוריה ב-450 ש"ח. רוזן.

רוזן, אני חשבתי שתהיה בעדי!

נראה לי יותר מתאים לקנות לרך הנולד, אפילו כהשקעה, משהו "פין אונזערע".

doroni10

New member
אולי נסה לחפש לא באתר החברה

אלא בחנות החברה: באתר בד"כ מופיעים מטבעות שיצאו לאחרונה. בחנות החברה אמורים להיות גם מטבעות אשר נשארו במלאי. דורון,

רוזן71

New member
אריק, אתה צודק! וכפי שאתה רואה...

בס"ד. חזרתי בתשובה! רוזן.

doroni10

New member
אז אני ארשום מעתה: בס"דפ

בעזרת סעייה ד פורום
דורון,

למעלה