אוהיו חידונת - למה אסטרונאוט?
P python 4 New member 23/9/04 #25 מהי השנה שרשומה מתחת לכל מדינה? אני מניח שזו שנת ההצטרפות לאיחוד או משהו כזה?
ט טל ענבר New member 23/9/04 #28 חצי נקודה אכן, ג'ון גלן יליד אוהיהו והיה גם האמריקני הראשון שהקיף את כדור הארץ, וגם סנטור 20 שנה מטעם מדינת אוהיו.
חצי נקודה אכן, ג'ון גלן יליד אוהיהו והיה גם האמריקני הראשון שהקיף את כדור הארץ, וגם סנטור 20 שנה מטעם מדינת אוהיו.
ט טל ענבר New member 24/9/04 #35 פתרון החידה אוהיו - מקום לידתם של האחים רייט, האסטרונאוט ג'ון גלן והאסטרונאוט ניל ארמסטרונג.
ט טל ענבר New member 24/9/04 #38 תעופה וחלל ב - SQ לא נראה שיהיו מטבעות נוספים עם מוטיבים מתחום התעופה והחלל, על פי המדינות שעוד נותרו עד לסיום ההנפקות ב - 2008
תעופה וחלל ב - SQ לא נראה שיהיו מטבעות נוספים עם מוטיבים מתחום התעופה והחלל, על פי המדינות שעוד נותרו עד לסיום ההנפקות ב - 2008
E evilihi New member 24/9/04 #29 ואפרופו קווטרים קניתי בארה"ב לפני שנתיים אלבום נחמד במיוחד לסטייט קווטרס. הבעיה היא שנתקלתי בקשיים לשים אותם באלבום הם נוטים לצנוח שניה אחרי ששמתי אותם שם. עזרה!!!
ואפרופו קווטרים קניתי בארה"ב לפני שנתיים אלבום נחמד במיוחד לסטייט קווטרס. הבעיה היא שנתקלתי בקשיים לשים אותם באלבום הם נוטים לצנוח שניה אחרי ששמתי אותם שם. עזרה!!!
ט טל ענבר New member 24/9/04 #30 קני אלבום חדש... יש עשרות סוגים של אלבומים ל- SQ. כנראה נפלת על דגם לא מוצלח. באיביי מוכרים לא מעט אלבומים.
קני אלבום חדש... יש עשרות סוגים של אלבומים ל- SQ. כנראה נפלת על דגם לא מוצלח. באיביי מוכרים לא מעט אלבומים.
E evilihi New member 24/9/04 #31 האלבום דווקא נראה מוצלח אפילו קיבלתי ספל מתנה איתו באריזה.. יכול להיות שהדיסלקציה אצלי ואני לא שמה נכון את המטבעות..
האלבום דווקא נראה מוצלח אפילו קיבלתי ספל מתנה איתו באריזה.. יכול להיות שהדיסלקציה אצלי ואני לא שמה נכון את המטבעות..
E evilihi New member 24/9/04 #32 ואפשר גם לאחסן את הקווטרים בתוך דובים..מכירים?? חברה שלי שלחה לי את הדובי של אוהיו עם המטבע בתוך כיס על החזה שלו..חמוד למדי..אבל הדובים זאת השקעה של בערך 10-12 דולר לדובי..קצת יקר עבורי..
ואפשר גם לאחסן את הקווטרים בתוך דובים..מכירים?? חברה שלי שלחה לי את הדובי של אוהיו עם המטבע בתוך כיס על החזה שלו..חמוד למדי..אבל הדובים זאת השקעה של בערך 10-12 דולר לדובי..קצת יקר עבורי..