מטבעות וטלכרטים

dan the man

New member
מטבעות וטלכרטים

שלום אז אני דן ואני מאשדוד כמו שאמרתי אני אוסף מטבעות כבר 7 שנים אבל בשנתיים האחרונות אני אוסף מטבעות ברצינות מלאה המטבע הכי ישן שלי הוא משנת 1943 מצרפת יש לי באוסף כ250 מטבעות מישראל ומארצות אחרות האיי סי קיו שלי הוא:262883048 והמסנג'ר שלי הוא :[email protected] אני מעונייןלהחליף מטבעות אם אנשים אחרים ולראות וללמוד על מטבעות כמה שיותר אני אוסף גם טלכרטים והאוסף שלי כולל כ100 טלכרטים הרוב מישראל אך יש מחו"ל גם . הטלכרטים הנדירים שלי הם 1מסין,1 ממצריים,3 מרוסיה,1 מצ'כיה,5 מאיטליה ו1 מצרפת אז אם מישהו מעוניין אני גם מוכן להחליף טלכרטים אז תפנו אלי במסנג'ר ובאיי סי קיו ביי

dan the man

New member
סידור מטבעות

היי אני מסדר את המטבעות שלי לפי ארצות יש לי אלבום מטבעות מיוחד אם דפים בכל הגדלים דפים שקופים כמובן ובהם אני שם מטבעות לפי מדינות ואז לפי שנים לפי מה שהיה קודם ומה אחרי זה או שיש לי גם מדינות כמו ישראל שאני מסדר אותם לפי שקל ואז 5 שקל ואז 10 שקל ...... ואז עד שמגיעים למטבעות גדולים כבר ויש לי גם שטרות מהרבה ארצות וגם מישראל ויש לי באוסף מטבעות מעניינים שלדעתי הם קשים להסגה ובדיוק בגלל זה איסוף מטבעות כל כך מעניין אותי כל המטבעות כל כך מיוחדים ומעניינים שפשוט אני לא יכול שלא לחקור אותם אבל אני ישמח לקבל עצות לטיפול במטבעות כדי שהם ישמרו טוב יותר אז אם תוכל לתת לי מספר עצות לטיפול מטבעות אני גם מוכן להחליף טלכרטים על מטבעות כי יש לי אוסף טלכרטים שאני לא בדיוק אוסף אז אני מוכן להחליף את הטלכרטים שלי על מטבעות (100 טלכרטים)

astrok

New member
אבל דן...

לא כתבת לי - יש לך בולים/טלכרטים של חלל? תמיר.

dan the man

New member
אמרתי לך

אמרתי לך שאין לי טלכרטים של של חלל ואין לי גם בולים של חלל אבל יש לי בולים מהולנד ומרוסיה 6 מהולנד ו3 מרוסיה אם אתה רוצה או מישהו רוצה להחליף הליהם עוד מעט אני אפרסם אותם פה

astrok

New member
לא רוצה להחליף...

אני אוסף רק חלל וישראל. אבל אולי אני אמכור לך מטבעות שתרצה. תמיר.

yoavabadi

New member
אם אתה רוצה יש לי את כל המטבעות

ורוב השטרות של ישראל וגם הרבה ממדינות אחרות (אני גם אוסף, אבל אני בקושי נגעתי בו בשנה האחרונה).

dan the man

New member
מעוניין להחליף ולא לקנות

מטבעות כי אני לא קונה אלא רק אוסף אני יהיה מוכן להחליף מטבעות ואני גם מוכן להחליף טלכרטים על מטבעות ואני מוכן גם להחליף בולים מהולנד בעד מטבעות

yoavabadi

New member
אם יש לך בולים מישראל

מ-1948 עד 1973 בערך אני יוכל להחליף ובכיף

dan the man

New member
לא אין לי בולים מישראל

יש לי בולים מהולנד ומירוסיה אני יפרסם היום או מחר אותם פה באתר

אבי311

New member
החלפת מטבעות

שלום דן, יש לי מטבעות מכל העולם ואני מעוניין בשטרות. תאמר לי מה אתה מחפש וננסה להחליף. ביי, אבי

dan the man

New member
כן בכיף אני מאוד רוצה להחליף מטבעות

רק תכתוב לי אם יש לך מספר איי סי קיו או אם יש לך מסנג'ר ומאיפה אתה? אני מוכן להחליף מטבעות וטלכרטים על מטבעות

אבי311

New member
יש לי אי.סי.קיו.

296263798 הוספתי אותך לרשימה שלי. שלחתי לך גם אי-מייל. אבי

dan the man

New member
כן ראיתי

שהוספת אותי אז נוכל לדבר הרבה ולהחליף תזכורת הבולים שבתמונה כבר לא ברשותי רק הבולים מרוסיה עדיין אצלי

beni165

New member
שלום דן

קודם כל ברוך הבא - לא הספקתי עדיין לברך אותך. גם אני אספן מטבעות, וגם האוסף שלי בן 7 שנים (ועוד 20
) בערך. אשמח לעזור לך בכל שאלה בנושא מטבעות וגם להחליף (לצערי כרגע כלי ההחלפות שלי ריק עקב ההחלפה המסיבית האחרונה, אבל עדיין יש שם כמה דברים שיכולים לעניין אותך...) בהצלחה בני

zininininizidj

New member
שלום דן.....!

יש לי אוסף של כמה מאות מטבעות ישראלים ישנים..... לא ממויינים ולא כלום..... ואני מעוניין להחליף איתך מטבעות על טלכרדים... כבר הוספתי אותך לרשימה שלי באייסיקיו.... אני פורגיבן forgiven

שלום זיניניניניזידג'!

מקווה שלא טעיתי בשם... ברוך הבא לפורום שלנו. האם אתה אספן, או סתם יש לך ערימת מטבעות? אשמח לשמוע פרטים...

למעלה