מטבח

מטבח

שלום לכולם! שאלתי היא, לאחרונה שיפצנו את המטבח ומסביב לכיור יש קנט שיש פנימי כדי שלא יכנסו מים. 1. מה ניתן למרוח בתוך הקנט כדי שלא יכנסו מים? 2. הסיפונים של המטבח נוטף מהם מים כל הזמן, ואנסטלטור אחד אמר לי שהסיפונים שבצבע לבן לא אמינים לעומת האפורים, האם זה נכון? והאם ישנם סוג של סיפון למטבח של חברה מסויימת שטובה?

תשובות

1. אם זה כיור חרסה ולא נירוסטה אפשר לשים רובה. לא כדאי לשים סיליקון, גם לא שקוף, כי אחרי זמן הוא נעשה אפור ומגעיל ומתפורר. 2. בענין הסיפון שדולף, או שההברגה לא סגורה היטב או שאין שם גומיה או שהגומיה לא מתאימה. לא שמעתי על אי אמינות של סיפון, אבל זה כמובן לא אומר שום דבר. נסה לראות אם יש גומיה.

amic

New member
אם הוא אינסטלטור אני צוללת. כל

סיפון שאינו סגור היטב ,או מוברג עקום או ללא גומיה נוזל. פותחים אותו מניחים את האטם במקומו וסוגרים ידנית והנזילה נעלמת. אין קשר לצבע כי צבע הסיפון לא אוטם אותו.

tealk

New member
נכון בחלקו

בדרך כלל הבעייה כמו שאמר amic היא בכך שההברגה לא סגורה או מוברגת עקום או שחסר גומייה, אולם אפשר להבין גם את האינסטלטור , נכון שאין קשר לצבע סיפון אך זאת רק בתנאי שהסיפון הוא מחברה טובה כמו חוליות או ליפסקי , כיום שניהם מייצרים בלבן ופעם היו מייצרים באפור , אולם כיום יש יבוא ויש סיפונים שמייצרים בשטחים ואיכותם לא הכי טובה בעולם ,יש להן הרבה בעיות , מניסיון , וכהיו מייצרים רק את האפורים אז לא היה יבוא של סיפונים מאיכות נמוכה ,ומכאן נובעת הטעות של הלבנים פחות טובים, יש לבנים פחות טובים ,ויש לבנים טובים צריך להקפיד על חוליות או ליפסקי.

תודה רבה על התשובות.....

כלומר שאני קונה סיפון אני יקפיד על חברה טובה, ומה לגבי הכיור איך אני אוטם?

למעלה