אדום
M Miss Naama New member 12/8/05 #53 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif אדום או/וזהב../images/Emo3.gif
8 8ar8ie New member 12/8/05 #11 בקשה קטנה:0 מישי מוכנה לשמור את הדולי ולפרסם אותה בשרשור של הטופ מודל אם הוא נפתח לפני ה-24? תודה רבה מראש... מאיה נ.ב. אני יודעת שאין לה סיכוי
בקשה קטנה:0 מישי מוכנה לשמור את הדולי ולפרסם אותה בשרשור של הטופ מודל אם הוא נפתח לפני ה-24? תודה רבה מראש... מאיה נ.ב. אני יודעת שאין לה סיכוי
ה ה מ ק ו ר י ת1 New member 12/8/05 #10 עזרה איך מצלילים הדפס על חולצה?? וגם אפשר הסבר של שיער ונעלים?
A ApharseMon New member 12/8/05 #26 ../images/Emo28.gif מציירים את ההדפס.ואז מצלילים במקביל לאיך שהחולצה הייתה. או שמשתמשים בטיוט של עירית להדפס.^^
../images/Emo28.gif מציירים את ההדפס.ואז מצלילים במקביל לאיך שהחולצה הייתה. או שמשתמשים בטיוט של עירית להדפס.^^
ה האקונה מטטה New member 12/8/05 #17 נמנמ.. לילך או מי שיודע.. לאתגר האחרון הזה שצרכים בלי בגדים.. אפשר לעשות שיער לפחות?! תודה!
נ נושיfay New member 12/8/05 #24 אפשר לעשות בגדים כמו אממ גרביים...או אמממ צמידים כאלה מבד...?? בגדים לא משמעותיים..^^
ה האקונה מטטה New member 12/8/05 #33 וול.. אני צריכה פלטה בצבע זהב הכי טובה שיש לכן.. ועם אתן רואות שמישהי כבר שמה פלטה אבל לא מה שאתן באתן לשים אני אשמח עם תשמיו בכל מקרה..תודה. וסליחה עם זה יותר מידי.. טעלי
וול.. אני צריכה פלטה בצבע זהב הכי טובה שיש לכן.. ועם אתן רואות שמישהי כבר שמה פלטה אבל לא מה שאתן באתן לשים אני אשמח עם תשמיו בכל מקרה..תודה. וסליחה עם זה יותר מידי.. טעלי
A ApharseMon New member 12/8/05 #37 ../images/Emo28.gifמישהו יכול להכין טיוט לנוצה? דחוף, וזה לטופ מודל. כדי שתדעו אם אתן אחת המתחרות.