מטבח של חב' do it

• פותח הנושא nuky1
  • פורסם בתאריך

nuky1

New member
מטבח של חב' do it

האם למשיהו יש ניסיון איתם בהזמנת מטבח? תודה לעונים

היינו אצלהם השבוע

התרשמנו שהמחיר שלהם אחרי הנחה הוא כמו המחיר "הרגיל" אבל זה הפן המסחרי אין מה לעשות לעומת חברות אחרות הם נותנים יותר חלוקה פנימית וזה שווה יותר כסף ביחס לאיכות אני לא יודעת אני לא מכירה אותם או משהו שעשה מטבח אצלהם קיבלנו הצעות מחיר גם בפז מטבחים ובאיקיאה שהפתיעו לטובה אבל הם נותנים רק בסיס וכל החלוקות הפנימיות וידיות הם עליך

calila

New member
אני עשיתי הזמנה ב DOIT

עדיין לא קיבלתי את המטבח אבל המחיר שקיבלתי היה זול בהרבה מאחרים, כשאני לוקחת בחשבון גם העובדה שהם נותנים את כל הפרזול הפנימי כולל הכל, וכל הפינוקים של הבלימה השקטה ונשלפים ואין הגבלה על מספר המגירות במטבח אני אגב למטבחי פז לא נכנסת, האיכות שלהם ירודה מאוד, השרות מאוד לא מקצועי ויש לא מעט לקוחות שלא מרוצים,

לא מסכימה איתך לחלוטין לגבי מטבחי פז

בבית בו אני גרה כיום יש לי מטבח של מטבחי פז, הייתי מאוד מרוצה מהמחיר שלהם מיחס והשירות לגבי האיכות אני יכולה לומר שאם המטבח עמד בשלושת האינדיאנים שלי שטורקים, קופצים, נשענים וכו' ועדיין המגירות עובדות יפה ואין שריטה או קלקול אז אשריהם.

calila

New member
את צודקת - התכוונתי למטבחי טופז ולא פז, סליחה

לא הייתי קונה מטבח באיקאה

המחירים שלהם די אטרקטיביים אבל האיכות שלהם לא משהו. תמיד הסחורה שלהם נראית יפה וזולה בפועל, רק הסכום והכוסות שלהם מצויינים.

יש לי חלקי מטבח של איקאה.

כבר 12 שנים (הבאתי מחוו"ל) והאיכות סופהדרך... דווקא מבחינת העיצוב הם דלים, לדעתי. אבל אם מישהו לוקה בדלות תקציב, יש שם כמה אלטרנטיבות לא רעות בכלל.

אולי לפני 12 שנים הסחורה שלהם היתה הרבה יותר

איכותית לעומת היום. (בדיוק כמו שקרה עם הרבה חברות אחרות)

noray50

New member
קיבלתי הצעה מהם למטבח בגודל

3.33*1.87 בצורת וו הפוכה ארונות למטה ולמעלה עץ ,סנדביץ דלתות mdf כולל פרזול בלום,כולל שיש קיסר 4.5 מטר כולל הובלה הרכבה ופירוק ,כולל פירוק החרסינה והדבקת חרסינה (שאני אספק),כולל נקודת מים למדיח ב- 27000 ש"ח למטבח פורמייקה ,300000 ש"ח למטבח פורניר .אם אצטרך נקודת חשמל נוספת 180 ש"ח ,שקע כח 250 ש"ח. מה אתם אומרים? כדאי? יש השגות למה שכתבתי לעיל? חג שמח noray

למעלה