מטבח לילדים

LolliP0p

New member
מטבח לילדים

אנחנו רוצים לקנות לבת שלנו מטבח, ראיתי את הדגם הזה https://www.lastshop.co.il/topics.php?id=5&productId=767&topicId=108 והוא מצא חן בעינינו, הוא די זול ביחס לשאר לכן אני תוהה איפה הקטש, כי בעיני לפחות הוא בין המעניינים יותר מן ההיצע, אולי יש למישהי אותו ויכולה לחוות דיעה? כמו כן, בלי קשר לדגם הזה, אם למישהי יש המלצה חמה למשהו עד 700₪ אשמח לשמוע..

LolliP0p

New member
הלינק לא עבד טוב, מצרפת תמונה

106/60/31 ע/ר/ג בס"מ
גובה הכיור 54 ס"מ
עשוי מעץ וכולל קצת כלים..

Cafe Latte

New member
את חושבת שזה גיל מתאים למטבח?

הבן שלי בגיל של הקטנה שלך.. אפילו לא חשבתי על זה עדיין.
הקטנה שלך תאהב, נראה לך?
פשוט אני תוהה אם לחשוב על הכיוון הזה, זו גם השקעה כלכלית, וזה גם הולך להיות תקוע בבית
(איפה שמים את זה, אגב, בכלל? בסלון?).

Pixelss

New member
אצלנו ההתלהבות ממטבח התחילה קצת לפני גיל שנתיים

היה ועדיין להיט גדול!
אבל אני מניחה שלא כל ילד מתלהב מזה, פה לדוגמא מכוניות לא מרגשות ויש ילדים בגיל הזה שמאוד אוהבים.
&nbsp
לגבי המיקום אצלנו זה אכן בסלון, עד עכשיו הבכור לא היה בשל לחדר משחקים שישחק בו לבד ואם אני כבר לידו אני מעדיפה בסלון בעיקר שידעתי שיש עוד פיצי בדרך ויהיה לי יותר נוח עם שניהם בסלון.
&nbsp

LolliP0p

New member
אני חושבת שכן

אני יודעת שזו אחת המתנות היותר פופולאריות ליום הולדת שנתיים וזה כבר לא ממש רחוק..
כשאנחנו הולכים למשחקיות או לחברים שיש להם מטבח היא מביעה בזה עניין ונמשכת לשם. גם בכללי היא הרבה יותר מוצאת את עצמה במשחקים מהסוג הזה שהם יותר חווייתיים ונותנים דרור לדמיון מאשר משחקים עם "חוקים" (גנטיקה זה דבר מדהים..)
חוצמזה שבבית היא מרבה לשחק במטבח , כך שנראה לי שמטבח שהוא רק שלה יקסום לה (ואולי סופסוף ירחיק אותה מהמטבח שלי
)..
אז .. נראה שזה מתאים.
מקסימום, זה משחק שמשחקים בו תקופה ארוכה, אז גם אם יקח לה קצת זמן להתחבר אליו אני בטוחה שזה יקרה..

כמו שאמרת , זו אכן הוצאה, לכן זה שהוא עולה רק 480 שח (למרות שזה מבצע) די מפתיע ומחשיד אותי כאחד, לכן אני שואלת כאן אם מישהי מכירה את הדגם הזה.
מבחינת המיקום, כנראה שלפחות בשלב זה נמקם אותו במבואה, בחלק שקרוב לסלון והמטבח, כך שזה פינתי אך עדיין במרכז הבית..היתרונות של Open concept

Cafe Latte

New member
מעניין. אני בינתיים נורא רוצה לקנות לו (ושוכחת) שרפרף

למטבח, כדי שיתחיל "לעזור" לי בדברים.
מטבח, את האמת, קצת גדול עליי כרגע. גם אצלנו המטבח (האמיתי
) פונה אל הסלון, והכל פתוח.. ועדיין, מבאס אותי לתקוע את הדבר הזה באמצע החיים (עד שסופסוף הורדנו את הלול למטה למחסן, אחרי כמה חודשים טובים בבית.. ואותו הכנ"ל עם העגלה).
וגם.. וזה הכי משמעותי בעיני, אני מרגישה שאנחנו קצת "שבעים" בתחום הצעצועים. כל פעם מבטיחה לעצמי לא לקנות, ומוצאת את עצמי כמובן קונה עוד משהו (נו, זה קטן, זה לא נחשב.. וכו'
).

LolliP0p

New member
ברור..

אל תשכחי גם שהבן שלך גם הולך לגן, שם הוא נמצא ומשחק כל היום במגוון רחב של צעצועים ומתקנים..
אנחנו בבית עדיין , ועכשיו בחורף לא תמיד מסתדר לצאת לפארק או אפילו לנסוע למשחקייה או ג'ימבורי כשבחוץ יורד מבול ולא תמיד יש חשק לצאת ...
כך שאני חייבת לדאוג שתהיה תעסוקה מגוונת בבית אחרת שתינו נאבד את זה

רlנית

New member
הקטן שלי (שהוא יותר קטן מהקטן שלך למיטב זכרוני- בן שנה וחצי)

מאד אוהב לשחק עם המטבח הענתיקה שיש לנו בבית (מטבח קלאסי מפלסטיק שלדעתי עוד מוכרים בחנויות) לפתוח את המקרר לשים דברים במיקרו וכו'. והוא עושה את זה לפחות מגיל שנה אם לא מוקדם יותר. (כמובן שזה אישי וכל ילד אוהב דברים מסויימים אבל מהנסיון שלי כל שלושת ילדיי אהבו את זה)
לנו יש פינה בבית שבה נמצאים כל המשחקים (מעין מרפסת סגורה שפתחנו)

חושבת שהמטבח בסדר גמור

קניתי לבת שלי מטבח של אותה חברה רק את הדגם הגדול יותר. היה מבצע בפיראט האדום ואת הגדול יותר קניתי בסכום הזה. מבחינת האיכות הם באותה איכות. והאיכות טובה מאד. ראיתי גם את המטבח הזה בפיראט האדם והוא באמת יפה. תנסי לבדוק בפיראט האדום. המטבח הזה עלה שם בערך 500 ש"ח. אבל כמו שאמרתי זה היה במבצע.

mafe

New member
המלצה (לא מניסיון אישי)

מישהי פרסמה איפשהו, בקבוצה כלשהי בפייסבוק או בפורום כלשהו את הקישור הזה:
https://www.lastshop.co.il/topics.php?topicId=108

זה היה נראה לי ממש יפה, אז שמרתי לשימוש עתידי.
אז שוב- המלצה ממקור שני, לא מניסיון שלי...

mafe

New member
יו יצאתי אהבלה

עכשיו ראיתי שגם את מצאת את זה באותו מקום!

LolliP0p

New member
בכלל לא אהבלה:)

ועכשיו יש לך המלצה כפולה על המטבח, הוא ממש נפלא, נראה בדיוק כמו בתמונה.
אם אתם לא אנשים עם חוש טכני (או סבלנות לעשות את זה) כדאי לבקש שירכיבו לכם אותו, כי זה מלאכה מעצבנת שלקחה לבעלי כשעה וחצי עד שהמטבח עמד שלם...
עכשיו אגב הוא במבצע 480 שח ,זה מחיר טוב לפי מה שראיתי ..

Pixelss

New member
לנו יש את המטבח של איקאה ומאוד מרוצים

כשאין מבצע הוא עולה 595 לשני החלקים שלו.
בתכלס לדעתי רוב המטבחים הם דיי אותו הדבר ולילדים זה לא ממש משנה איזה וכמה עלה, בדרך כלל הנושא העיצוב חשוב לנו יותר מלהם.
&nbsp
לנו התאים הקו הנקי שיש לאיקאה כי כרגע לשנה הקרובה בערך המטבח בסלון ולא רציתי משהו צבעוני מידי שימאס לי לראות.
על הדרך קנינו לו שם מגבת קטנה וקרש חיתוך קטן ויצא ממש מדליק.
אמהות יצירתיות יכולות גם לקשט אותו בוואשי טייפ למי שכן רוצה צבעוני וככה גם אפשר להחליף עיצוב אחת לכמה זמן.
&nbsp
&nbsp

LolliP0p

New member
איזה כייף לראות אותך!

הבנתי שמגיע לך
, אז קודם כל
...
לגבי המטבח, זה פחות הקטע העיצובי כמו שאני רוצה משהו פונקציונלי מגניב עם מגוון של אפשרויות משחק ... יש דגמים בסיסיים יותר ויש פחות .. רציתי לדעת אם יש משהו שילדים ממש עפים עליו . (נגיד התנור שאין בכולם, או הברז, או המדף העליון..)למשל לחברים שלנו יש את הדגם של שילב, שהוא ממש בסיסי , והילד שלהם לא משתגע אליו, אז חברה שלי די מתבאסת על הקניה הזו וחושבת שאולי זה בגלל שהמטבח לא מעניין מספיק...אבל אולי באמת הילד פשוט לא מתחבר לסוג משחק הזה ...
מבחינת הצבע , אכן הורוד היום ורוד מאוד, אבל היי.. הניק שלי הוא לוליפופ כך שזה ודאי לא מפריע לי

הסתכלתי בהמלצתך על המטבח של איקאה, הוא נראה טוב! הבעיה היא שאף פעם לא מסתדר לי להגיע לשם

Pixelss

New member
תודה יקירה

אצלנו הוא משחק בכל הפונקציות, שם כלים בכיור, אופה בתנור ומחמם דברים על הכיריים (במטבח של איקאה יש כפתור שעושה אור אדום בכיריים)
למיקרו בחלק העליון היה לו קשה להגיע בהתחלה כי הוא נמוך יחסית אבל היום כבר מצליח.
&nbsp
אני ניצלתי את ההזדמנות שהייתי צריכה כמה דברים באיקאה וקניתי לו על הדרך את המטבח וספסל אכסון לכל הצעצועים שהיו מפוזרים בסלון.
&nbsp
לדעתי לפי התמונה המטבח שהעלת יענה על דרישות המשחק

LolliP0p

New member
אז בזמן שאני התבלטתי

בעלי האקטיביסט הפתיע אותנו וחזר היום עם המטבח שהעלאתי ..
לקח לו שעה וחצי להרכיב אותו
בעלי אמר שאם היה יודע שזה כזה סיפור היה משלם בכייף 100 שח הרכבה.
אבל.. העיקר שהוא כאן, מורכב ויפה בדיוק כמו בתמונה .
עכשיו נחכה שהמאדמוזל תקיץ משנת היופי שלה ונראה מה דעתה עליו

LolliP0p

New member
סורי, לא היה לי מצב רוח בשבת לענות.

היה פיגוע דקירה ברעננה, היינו עם הבת שלנו בגן היכן שהיה הפיגוע, "פספסנו" את המחבל ממש בכמה דקות .
אני עדיין רועדת מהמחשבה על כל התרחישים האפשריים.

המטבח סבבה, היא אוהבת, מבלה באיזור לא מעט.. כרגע זה יותר חקירה ופחות משחק, אני בטוחה אבל שבקרוב זה יתפתח גם למשחק.
אני מרוצה מההחלטה לקנות אותו.

למעלה