מטבח באיזור השפע

chris09

New member
מטבח באיזור השפע

המטבח שלי הוא באיזור השפע (דרום מזרח של הדירה. האם יש צורך בתיקון? האם עצם היות המטבח באיזור השפע ימנע ממני שפע? מה ניתן לשים במטבח בכדי שיזמין שפע? תודות, מ

דנה A

New member
מיקום מטבח

הי chris09 ברוך הבא לפורום מטבח משתייך לאמנט האש, השפעתו הנה על בריאות ושפע, בשל תכונות אלו יש לתת תשומת לב למיקום המטבח, הכיריים והתנור בפרט. בדיקת מיקום ייצוג האש במטבח והכיוון אליו פונים נבדק עפי' המפה האנרגטית של הבית, ולא עפי' הבגואה, החשיבות היא בהפעלת האנרגיה התומכת בבריאות/שפע וכד' - האם מופעלת אנרגיה חיובית התומכת בתחומי חיים אלו, או שמא לא. עפ'י הבגואה אכן האיזור הד.מזרחי של הדירה הנו המטבח ואינו בעייתי, הבגואה הנה מודל חלוקה אוניברסלי אך אינו מייצג את המפה האנרגטית הספציפית של ביתך, משום שלכל בית המפה ה"אסטרולוגית" שלו. שבוע נפלא דנה

chris09

New member
מיקום המטבח

דנה שלום. תודה רבה על תגובתך המהירה ועל הברכה. מצד אחד, לא ברור לי כיצד מסתדר מזרקה במטבח, או צינצנת/בקבוק עם מטבעות. מצד שני, החוש העיצובי שלי אומר שניתן להדביק מטבעות על הקיר ולצבוע אותו באדום.. מה דעתך? יש שתי אופציות למיקום התנור (שהוא גם הכיריים). מיד בכניסה רואים את המטבח (פתוח), ניתן לשים את התנור על הקיר הדרומי,כשהדלת בית מצד ימין לתנור הפריט הראשוני שרואים כשנכנסים הביתה(כיום המוכרים שמים את המקרר, שבמבט ראשון הייתי בטוח שזה בכלל קיר. אלי לשים 3/4 קיר שיעצור את רוח, אותו ניתן לעטר בתמונה של נוף פתוח על מנת לתת לצ'י תחושה של מרחב ומזמין להיכנס הביתה. המקרר יעמוד על קיר המזרחי, עם הדלת לכיוון דלת הכניסה. אופציה שניה, היא לשים את התנור/כיריים בצד המזרחי, כשאני מבשל עם גב לדלת הכניסה ולשים מראה שתראה את הדלת מצד אחד, מצד שני, שתפנה את הצ'י לתוך הבית.(לא בטוח שכך זה עובד?!) המקרר יהיה במקומו היום, כך שרואים אותו מיד כשנכנסים, והוא נראה כמו 3/4 קיר צר. מה דעתך על הרעיונות שלי? אגב, מס' הקואה שלי הוא 4, איזור השפע, הבנין נבנה בתקופת ששת הימים. [תחילת קטע מודגש] אני יודע שאין זה תחליף ליועץ פנג שואי.[סוף קטע מודגש] ברכות, מיכאל

דנה A

New member
בוא נעשה קצת סדר..

בפנג שואי כמו בכל דבר, ישנן רמות מסוימות ההתייסות שלך הנה לבגואה, שהנה אחד מן מושגי היסוד בתחום, אך לא מנתחים את הבית עפי' הבואה. מדוע להוסיף מזרקה במטבח? או בקבוק עם מטבעות? מדוע אתה רוצה להדביק מטבעות לקיר ולצבעו באדום..? לא הייתי ממליצה לצבוע שום קיר באדום או להוסיף מזרקה לבית - ללא יעוץ מקצועי. שני אלו הנם מאוד "רגישים" משום שהם מפעילים אנרגיות, ורצוי בטרם נעשה כן, שנדע איזו איכות אנרגטית אנו מפעילים ומחזקים. מיקום כיריים כמו הצבע האדום מייצג את אלמנט האש, שמחזק ומפעיל אנרגיות, ושוב אנו רוצים לבדוק את האיכות האנרגטית אותה הוא מפעיל בשל השפעתו הרבה. לא אוכל להמליץ לך על בחירת המיקום הנכון של הכיריים מבלי לבדוק ולנתח את מפת הדירה, כמובן עפי' המפה של המבנה, ולא עפי' הבגואה , אלא עפי' המפה הספציפית של המבנה, מעין מפה אסטרולוגית המספרת את סיפור הבית, בכל איזור ואיזור שלו, מפה זו מורכבת מהצלבת נתוני הזמן+ מקום זא' שנת בניית המבנה + מעלת החזית המדוייקת של המבנה. דנה

למעלה