מטאליקה הולך?

A S Y L U M

New member
מטאליקה הולך?

ביום שישי ה-13 (שישי הקרוב) במועדון האסיילום, מחצות וקצת! רחבה מרכזית עם אלטרנטיבי וישראלי וכמובן דגש על מטאליקה (החומר היותר להיטי ומוכר) עוד רחבה של מטאל כל הערב עם ספיישל מטאליקה (דברים פחות מוכרים ויותר נדירים) ועוד רחבה לא קשורה לספיישל של פ'אנק מטאל ופאנק רוק. הופעה חיה של פראנטיק (אחלה להקה), להקת הטראש מטאל מחיפה במחווה למטאליקה! במהלך הערב יחולקו פוסטרים, דיסקים ושאר הפתעות רשמיות של מטאליקה. הערב בשיתוף עם הליקון רוק- המפיצים של מטאליקה בארץ. זה לא ערב השקה שהמועדון החליט לעשות כי למטאליקה יש דיסק חדש, זאת ההשקה הרשמית בארץ של הדיסק החדש. לברורים נוספים: 055409316- תמיר, 064322112 אבירם

spf

New member
../images/Emo121.gif

"אלטרנטיבי וישראלי וכמובן דגש על מטאליקה (החומר היותר להיטי ומוכר)" מסכנים יש להם כבר חומר להיטי ומוכר אני אתגעגע אליהם.

A S Y L U M

New member
כולם נהיו מסחריים....

עם כל הכבוד, גם הלהקה שאתם נמצאים בפורום שלה... כולם מסחריים, זה לאו דווקא אומר שהמוזיקה לא טובה. חוצמזה, עדיין יש למטאליקה מספיק חומר לא מוכר ולא להיטי, והוא גם יהיה, ברחבת מטאל, והרבה ממנו.

ענבר ש

New member
עם כל הכבוד למטאל ולמוזיקת רוק

שאלה פיצפונת: איך בדיוק אפשר לרקוד לצלילי המוזיקה הזאת, מקסימום אפשר לקפוץ בלי סוף עד שכואב לך הראש או פשוט "לרקוד" פוגו זהו

spf

New member
אהמ אהמ../images/Emo121.gif

כולם נהיים מסחריים בשלב מסוים, הקטע זה- כמה הם נותנים להתמסחרות להשפיע עליהם! מטאליקה התמסחרו, ונהרסו. המוזיקה נהייתה קה, נו מטאל לגמרי.

life style

New member
הם לא הספיקו להיות מסריחים...

נירוונה פרצו ממש רק ב- 1991 עם נוורמינד וכבר ב- 1994 קורט התאבד/נרצח.... הם לא הספיקו להסריח כמו מטאליקה....

made in china

New member
מטאליקה.... ../images/Emo5.gif

יוצאים למסע הופעות עם לינקין פארררקקק! ולימפ ביזקיט )))):

מממממממהה??????

אוקי אם נירוונה היו קימיים עד עכשיו(אוי קורט
) אני לא חושבת שהם היו מתמסחרים עד כדי כך!!! לצאת למסע הופעות עם לינקין פארק ולימפ ביזקיט?!?!?!?! אני מתחילה לשנוא אותם

life style

New member
אני תמיד שנאתי את מטאליקה

נכון שהחומר הישן שלהם הוא די טוב אבל עכשיו הם סתם הפכו להיות אחת מלהקות הוואנבי שיש כל כך הרבה... מה יהיה המוסיקה?

ענבר ש

New member
אממ.. וונאבי?

what do you mean by that הם אומנם התמסחרו, אבל הם עדיין מטאליקה הם בסה"כ הפכו מאחת הלהקות הטובות שבמטאל לניו מטאל-שזה חרא
מגנוווב-לקראת החופש הגדול

swan k

New member
מטאליקה

היא להקה מעולה אבל של פעם... ולדעתי היא צריכה להשאר כך

life style

New member
וונאבי חחח...

סתם זה הפך למילה שאני משתמשת במקום התמסחרות/גרוע/מעצבן/אידיוטי וכו'... פשוט שמעתי את st. anger ולא יכולתי להישאר ב- MTV עד סוף הקליפ... אני לא אהבתי את השיר ואת החומר שהם עושים בשנים האחרונות....

למעלה