מטאור היי

• פותח הנושא shul
  • פורסם בתאריך

shul

New member
מטאור היי

רציתי בבקשה לשאול לגבי קשר שלי עם בן הזוג שלי, לגבי ההתאמה ביננו, נראה כי יש ביננו קצת קנאה אחד כלפי השני ולא הייתי רוצה שזה יפריע ויהרוס, מה מידת ההתאמה ביננו? אני - שולי 15.11.73 הוא - טל 4.12.73 תודה

longshut1

New member
מה רע בקצת קנאה?

זה רק מראה על כמות לא מבוטלת של אהבה ותשוקה...כל עוד מבינים אותה ואת צרכי השני,לא צריכה להיות שום בעיה...

shul

New member
לא תמיד קנאה זה דבר טוב

בייחוד כשהקשר שלנו מבוסס וטוב, אך כשנכנסים אנשים מהעבר, הם מצליחים לערער את הקשר ואני ממש לא אוהבת את זה, האם לדעתך, סליחה שאני שולאת , האם אתה מבצע גם פריסות?, אם כן האם יש לנו עתיד? תודה, שולי

XמטאורX

New member
כדאי לך לבצע פריסה קלטית

אם אין לך קלפי טארוט את יכולה לבצע אותה וירטואלית באתר של אורי רז

shul

New member
האם אוכל לקבל ממך תשובה

אני מאד חוששת כרגע לעתיד הקשר זהו משבר ראשון שלנו וחשוב לי לקבל תשובה ממך, תודה

longshut1

New member
היי,היי

מתושה,אל תהיי כל כך מבוהלת. אני מודע לעוצמת הרגשות שקיימת בקשר,וזה אך טבעי. אבל קחי את זה יותר בקלות-בסך הכל מדובר ברגשות קנאה,וזה לא משהו ששני בני אדם בוגרים ומנוסים לא יכולים להתגבר עליו... אם את מתעקשת,עירכי פריסת מערכת יחסים(גם היא באתר של אורי),או קלטית,איך שבא לך... והעיקר-כל פעם ששד הקנאה מאיים לכלות כל חלקה טובה,לא יזיק להיזכר מהיכן קנאה נובעת----בטוח שלא מהיעדר אהבה.. בהצלחה ויום נעים

shul

New member
רציתי להודות לך מאד

על התייחסותך, אכן שוחחנו אתמול ונראה כי הצלחנו לעלות שוב על דרך המלך, תודה על החיזוקים והתגובות המהירות, יום נפלא ומלא אהבה, ממני, שולי

למעלה