מטאגיימינג!!!!!!!!!!!! weeeeeeeeee

t3h d00d

New member
ומה עם הצל?

בטוח עברתם במסדרון חשוך עם לפיד. אני משער שהשה"מ השמיט פרט קטן כזה שלא שומעים את הצעדים שלך? ושאין צל על הקיר מהאור שבא מהלפיד? אולי זה לא הדברים שבדיוק שמים לב אליהם, אבל האחרים צריכים לקבל בדיקת spot. אפילו אם הdc יהיה די גבוהה. ומה אתה עושה ביום?

DDN

New member
אלכסנדרה היא רק חצי ערפדית

היא מטילה צל, משתקפת במראה ואור יום רק מפריע לה קצת, לא הורג אותה.

t3h d00d

New member
איך בדיוק זה קרה?

נושך אותך ערפד = אתה ניהיה אחד. מלא.

t3h d00d

New member
כן

מה אתה קשור בכלל? שאלתי את DDN איך הדמות שלו הפכה לכזו.

Tanath

New member
אני מגיבה, סתם בשביל לעשות בלאגן

זה דיון פתוח, לכן אני לא רואה כל סיבה שסנדרין לא תשאל אותך שאלה. נראה לי שאתה מתייחס רק לעולם מאוד ספציפי. בהחלט יכול להיות עולם משחק שבו קיימים חצאי ערפדים, אנשי כבש ואפילו שרוקוקודילים. Tanath -- מי יודע, אולי גורבש יתעורר...

DDN

New member
את לא יכולה לעשות בלגאן

התגובות שלך תמיד רצויות ומועילות
BETTER LUCK NEXT TIME

Tanath

New member
אפשר לצטט אותך?

לא עושה בלאגן? אני? מזמן לא היית אצלנו... Tanath -- My idea of cleaning is sweeping the room with a glance --

DDN

New member
בהחלט

מצד שני, תראי את המשפט הראשון בחתימה שלי

סנדרין

New member
קודם כל, ../images/Emo142.gif

זה דיון פתוח, בשביל לשאול רק מישהו מסוים יש מערכת מסרים. דבר שני - למה בגלל שבמקרה של העפרד שניתקלת בו, או "כי ככה אומר הספר", לא יכול להיות שנשיכה תהפוך מישהו לחצי-ערפד? לא חבל לשים חומות על הדמיון? ושלישית - את, לא אתה, כפי שיכולת לראות אם היית פועל בנימוס הנהוג ובודק את הכרטיס האישי. תודה ושלום [:

t3h d00d

New member
איי דידנט סיי never, בלאט!

שאלתי איך זה קרה! לא אמרתי שזה בלתי אפשרי.

DDN

New member
שמת לב שקיבלת תשובה לשאלה שלך?

הגברת ענתה בעצמה "איך זה קרה".

DDN

New member
כמו שכתבו לך,

זה דיון פתוח, בו כל אחד יכול להשתתף. אל תהיה כל כך מקובע על ספר החוקים.

כן ולא.

כשערפד נושך אותך, לא קורה לך כלום. כשערפד שותה את הדם שלך עד הסוף מתחילים הדברים המעניינים לקרות. האמת? אני איבדתי את ההכרה כבר כשהוא התחיל לשתות, אבל כשקמתי הוא לא היה שם, היה שם ידיד שלי, ג'והאן, כוהן פידאס שכנראה ניסה להפוך את ההשפעה הרעה של הערפד. אני לא יודעת אם הוא הבריח אותו לפני שהפך אותי לערפדית שלמה או שחצי מהלחש שלו עבד, אבל ככה יצא. ג'והאן המסכן
אני מטילה צל, משתקפת במראה, מתקלחת בכיף, אבל פשוט יש לי תיאבון עצום לדם. זו התזונה הכי טובה בשבילי (חוסך את כל הרעיון של לפרק את החומרים בגוף. זה כמו סוג של עירוי)

למעלה