מח....

missundaztood

New member
מח....

ההודעה הזאת איכשהו מתקשרת למה ששרילי העלתה אבל חשבתי על זה לפני שקראתי את ההודעה שלה-זה פשוט צירוף מקרים. אוקיי, אז ככה: לפי מחקראים גילו שהמח מנצל מספר קטן מאוד של אחוזים(אני לא בטוחה כמה, חלק אמרו 6 במקרה הטוב יותר ופה מישהו אמר 10...) בכל מקרה זה ממש מעט נשארים משהו כמו 90% שלא מנוצלים עכשיו עולה השאלה, אם המוח מנצל כ"כ מעט לחשיבה אולי המח לא נועד כדי שנחשוב איתו? אתם מוזמנים לשרשר פה השערות למה המח באמת מיועד...

swirrrly

New member
אוף איתכם

אבל אני לא מבינה איך אפשר לגלות שמנצלים רק 6-10%?? מאיפה בא הרעיון?? רק בגלל שאמרו שעשו מחקר וזה מה שגילו - לא אומר שזה נכון!!

עפריקי

New member
שירלי צודקת=\

אם אומרים לכם שגילו- וחקרו זה לא אומר שזה נכון תנסו לחקור בעצמכם...(ד"א למדתי על המחקרים ועל משהו דומה למה שאמרתי היום=) למשל, (אבל אל תתחילו לבגיד עלי כל מיני דברים=\) אני לא כ"כ מאמינה בה´ כי זה ניראה לי מוזר להאמין במשהו רוחני... משהו שלא רואים אותו ואומרים שאם רואים את ה´ אז מתים- למה!? זה לא שאני מאמינה במשהו אחר אני לא מאמינה בכלום... ואי-אפשר לבדוק את זה שאם ה´ קיים או שהוא סתם המצאה של מישהו=אבל עזבו את ה´ עכשיו- אומרים לכם משהו, תנסו לבדוק אותו אם הוא נכון או לא... פריקי לשירותכם>

missundaztood

New member
עפרי

לא כ"כ הבנתי מה את רוצה אבל אני לא לא מאמינה באלבים אין לי הוכחות שהוא קיים וגם אין לי הוכחות שהוא לא קיים אבל בחרתי לא להאמין בו. ובקשר למה שכתבת על מחקרים-מדענים ואנשים שלמדו על הנושא ערכו מחקרים רבים עד שהגיעו לתוצאה, אם תפקפקי בכל דבר אז את סם תשגעי את עצמך נכון, יכול להיות שהמון דברים שאנחנו ´יודעים´ היום לא נכונים(כמו שפעם האמינו שכדוה"א שטוח) אבל זה לא אומר שצריך לפקפק בכל דבר.

עפריקי

New member
נכון......

לא אמרתי כל דבר.... ואני לא מפקפקת בהרבה דברים זה משהו שבמקרה למדנו היום והמחברת לידי... אז צוטטתי כמה דברים=אני מאמינה להרבה דברים אבל יש דברים שניראים כאילו שזה בכלל לא נכון- "מה הקשר בכלל!? מה פתאום זה לא נכון!....." דברים שאומרים לפעמים... אני לא עושה על זה מחקר אני פשוט שואלת את אמא שלי או את המורות... בעעע.... המבין יבין...

EyalGoor

New member
רגע עלתה לי שאלה...

אולי הם התכוונו שאיזה 10 עחוזים מנותלים לחשיבה... אבל.. כל השאר משמשים לדיבור, תנועה, ראייה וכל שאר הפעולות...

למעלה