מחתרת השחקים

beivushtang

New member
מחתרת השחקים

ראיתי את התמונות מהגג של הסיטיגייט וחשבתי, יש די הרבה בניינים של 20 קומות ומעלה בגוש דן, ובטוח לחלק מהם אפשר להתפלח ולעלות לקומות העליונות או לגג, אפילו חשבתי על תכנית להתפלח לסיטיגייט.. בואו נקים איזו מחתרת שחקים ונסתער אל על יאדה יאדה who's with me ?

Electrolite

New member
שיט, זה רעיון טוב!

אני אומנם ירושלמי אבל אם משהו כזה מתוכנן, אני מצטרף :) אני והחבר הכי טוב שלי מוצאים עוד ועוד גגות בירושלים אליהם אנחנו עולים. זה תחביב נהדר :) יש גם את מירוץ עזריאלי שמוביל אותך היישר לגג הפתוח, אבל צריך לחכות עוד שנה :)

beivushtang

New member
אוקיי, זה ייתכן ואפשרי ! מצאתי פרצה

עברתי שם היום (בסיטיגייט), יש כל מיניי דרכים להכנס, מקסימום צריך לעלות 70 קומות ברגל בשביל להתחמק מהמצלמות במעלית אבל זה לא יכול להזיק, צריך לקבוע להיפגש איזה יום אחד ולפרוץ את הדרך למעלה (!)

yariv t

New member
כן ואז לסיים את הסיור בתחנת משטרה

פירצות??? התחמקויות ממצלמות? לפרוץ את הדרך למעלה? תגיד....זה עד כדי כך חשוב לך? אתה יודע מה......תן לי לבדוק דרך חוקית וריאלית להגיע לשם..חייבת להיות אחת כזאת

Electrolite

New member
אז יאללה, בדוק דרך חוקית

זו יכולה להיות פגישת פורום נהדרת :) אומנם החוקיות מוציאה את כל ההנאה מהעניין אבל...

beivushtang

New member
דווקא יכול להיות נחמד

לעשות בילוי יום, בבוקר מעקב מתוצפת על כל האזור, בצהריים התפלחות מתוזמנת היטב פנימה, לעלות לגג, להסתכל קצת על זונות בבורסה מלמעלה ובערב ארוחה קרה בתחנת המשטרה של רמת גן (נוכל להתפלח אחר כך לגג של מגדל גרונר, זה ליד...) נראה לי אחלה של יום.

למעלה