INNNN אני אוהבת ספורט!! שיעור עם מורה מחליף?
י יקיר15 New member 11/2/06 #82 out מי נשאר לזה בכלל אני תמיד מבריז מהשיעוןרים האלה .. גם ככה אין בהם טעם ולא לומדים בהם כלום ! פלאפון
out מי נשאר לזה בכלל אני תמיד מבריז מהשיעוןרים האלה .. גם ככה אין בהם טעם ולא לומדים בהם כלום ! פלאפון
S shirki love agamush New member 11/2/06 #83 INN לפחות לדעתי.. הנס(מותג של בגדים למי שמכיר) או באנגלית hanes
א אביחי 33 New member 11/2/06 #85 IN כי אני לובש את כל החולצות היפות לבית ספר, ואח"כ אני קונה חדשות ליציאות, ואז אח"כ שוב לוקח אותן לבית ספר. זה לא נגמר עדיף ת'מכוערות האלה של הבית ספר רק לבית ספר וזהו. אממממ חדר לבד
IN כי אני לובש את כל החולצות היפות לבית ספר, ואח"כ אני קונה חדשות ליציאות, ואז אח"כ שוב לוקח אותן לבית ספר. זה לא נגמר עדיף ת'מכוערות האלה של הבית ספר רק לבית ספר וזהו. אממממ חדר לבד
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/2/06 #86 OUT כי אז את מי אני ישגע בלילה ? אמממממממממממ סעודת ט"ו בשבט עם כל המאכלים היבשים האלה
ה הדסי מתה על אגמי New member 12/2/06 #90 היום הייתי בו../images/Emo13.gif OUT../images/Emo178.gif היינו שם שעה ולא מצאנו כלום קסטרו ?
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 12/2/06 #97 INNNNNNNN../images/Emo211.gif יש כאלה שזה יפה להם פלוריסיינטה
ח חולה על סיון אלבז New member 12/2/06 #100 OUT לא הבנתי מה אמרת אבל כל דבר שקשור לבית ספר זה OUT חח נס קפה?