מחשב

Mירב

New member
מחשב../images/Emo41.gif

שלום לכולם ממש לפני שעזבתי לארה"ב (בערך לפני חמישה חדשים) קניתי מחשב. חדש, דנדש, חזק ומשופר. עכשיו הוא יושב בבית (בארץ) ומעלה אבק. רציתי להעביר אותו - או אולי רק את ההארדיסק, כרטיסי זכרון, קול, תמונה וכדומה - לכאן בדואר או ע"י מישהו שמגיע, אבל נאמר לי (ע"י מישהו שיודע שהוא לא מבין כלום) שאולי תהיה בעיה של חשמל - (מתח אחר כאן לעומת בארץ) מה האמת בשמועה? ומה כדאי לעשות? כל תשובה תתקבל בתודה Mירב

אם הוא כזה חדש דנדש, סביר להניח

שלא אמורה להיות בעיה של מתח, כי רב המחשבים החדשים יודעים לעבוד גם על 110V. ייתכן שתהיה בעיה עם המוניטור - אבל גם זה לא בטוח. הכי טוב עם תבקשי ממשהו שיציץ במדבקות הרלוונטיות על המחשב ועל המוניטור, ויגיד לך. (לנו, לדוגמא, יש כאן מחשב ממש לא חדש-דנדש, שהבאנו אתנו מהארץ והוא עובד כאן יופי, בלי ממירים ובלי שום דבר).

Mירב

New member
../images/Emo41.gif

אני לא מתכוונת להעביר את המסך - רק את המחשב עצמו ואם אפשר אפילו ק את החלקים הפנימיים שלו - כאן כבר יכניסו לי אותם לאיזו קופסא עם מאוורר

drz400e

New member
לא צריכה להיות שם בעיה

כבר שנים שיש למחשבים סויט'ש קטן מאחור להחלפה בין 110V ל 220V ובחדשים אפילו לא צריך את זה,והמחשב פשוט מתאים. אם את רוצה להיות בטוחה תבקשי שיציצו לו מאחור(...).יש שם מדבקה. מה שתצטרכי בחו"ל לה רק כבל. די זול. ודרך אגב, המוניטורים גם זהים(למרות שאת לא מביאה אותו)

zoti

New member
זה לא בעיה להביא אותו.

רק תבקשי שיארזו טוב ויקחו אותו בתור מטען יד. סביר להניח שלא יעשו בעיה להעלות אותו למטוס.

למעלה