מחשב hp dv5105eu

Free Willi

New member
אתה חושב

שה ACER עדיף על ה IBM R51E? נכון שעל הנייר הנתונים שלו קצת יותר טובים. השאלה אם לא עדיף את האמינות ששמעתי שיש ל IBM (את ACER אני פחות מכיר)

Jan22

New member
האמינות של IBM היא ללא כל ספק

טובה ,אם לא הטובה מכולן ,אולם זה לא פוסל חברות אחרות בשוק וACER בהחלט בין המובילות . 2 הדגמים מצויינים ;אני הייתי לוקח את הדגם עם המפרט היותר עשיר יחסית לתקציב .

danielgll

New member
תגובה

כן המחשב הזה בהרבה יותר טוב מה-hp אני ביכלל לא אוהב מחשבים של hp אני אוהב רק של lg IBM DELL כי הם המחשבים הכי טובים אני קניתי של IBM

sharonmx

New member
../images/Emo207.gifמתלבטת בדגמים דומים-עזרה

הדרישות שלי זהות- שימושי אופיס ואינטרנט, צורב DVD ורשת אלחוטית . בידי החוברת של באג- מתלבטת בין : Acer AS1652 ,HP Pavillion dv5105EU , Lenovo R51E, מי יכול להמליץ? עוד שאלה- מה ההבדל בין צורב dual layer, ל-Combo? תודה שרון

יאיר B

New member
על הצורבים:

קומבו צורב וקורא CD, רק קורא DVD. דואל לייר קורא הכל (CD+DVD) וגם צורב על הכל. הדואל לייר יודע גם לצרוב על DVD מיוחדים בשיטת השכבה הכפולה (כלומר שאפשר להכניס פי 2 ל-DVD מיוחד כזה, בהשוואה ל-DVD רגיל).

ic12345

New member
למה לקנות HP?

החברה ידועה בשירות הלקוחות הגרוע שלה, וכפי שדיסקסנו לא פעם בפורום זה (תעשו חיפוש)- השיפור שעשו לא ממש משמעותי. יש מספיק חברות מוכרות וטובות בשוק שעדיף לקנות ניידים שלהן.

למעלה