אשמח לשמוע חוות דעת לגבי המחשב הנ"ל : http://www.getit.co.il/Group/43047/#DelivSelf האם משהו מכיר מקום זול יותר.? האם המפרט הולם את המחיר? והאם זה היבואן הרשמי שנותן את השירות (יש כמה יבואנים בארץ של DELL)?
(זאפ, בזמן). האם המפרט הולם את המחיר? - זאת שאלה שלא ניתן לענות עליה כיוון שכל חברה מתמחרת אחרת את המחשבים שלה (זה מחשב מסדרה ביתית, אם הוא היה מסדרה עסקית הוא היה עולה יותר למרות שיש לו את אותו המפרט). לגבי היבואן: יש בלבול רציני עם נושא היבוא של דל. אני יודע שיש דבר שנקרא דל ישראל www.dell.co.il יש לי איזו הרגשה פנימית שהשירות ינתן במעבדות גלאקסי (אבל אפשר להתקשר לחנות המוכרת ולשאול מי נותן השירות).
מספיק עם השטויות האלו ,אתה כל שבוע מגיע לפה עם כינוי אחר ומחפש לקוחות! ורק שתדע ,המחירים שלכם גבוהים מדי ! יש חברות שמציעות פחות ,והרבה. וכאן זה לא המקום לפרסם את החנות שלך !
ידעתי , ובטעות האשמתי אחר../images/Emo191.gif sb21 אני
האשמתי בטעות את sb21 ואני מתנצלת Duke1155 אתה כמו ג יפית , חופר וחופר ומאמין בחפירות , אני חושבת שזה לא הוגן מצידך אני עם JAN22 יש יותר זולים , כפי שפורסם כאן בפורום בשעה טובה הזמנתי מחשב...ו nonick6 ו 17:56 | 31/10/07 הלכתי על הדל בגלל המלצות חמות מצד הפורום הזמנתי אותו משופ אילת בקיצור זה המחשב http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1250 2 ג'יגה זיכרון ובלי מערכת הפעלה sb21 אני מתנצלת , חוזרת בי מגיע לך