מחשב Asus Z53E המלצה

מחשב Asus Z53E המלצה

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את המחשב Asus Z53E שנתוניו: מעבד Santa-Rosa, מצלמת אינטרנט איכותית 1.3 מגה פיקסל, זיכרון מורחב של 2GB, תקשורת אלחוט מתקדמת הכוללת Wi-Fi ו Bluetooth מעבד: Intel Core2Duo T7250 2GHz זיכרון פנימי: 2048MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 120GB SATA 5400rpm גודל מסך: 15.4" WXGA (1280X800) כרטיס גרפי: Intel GMA X3100 זיכרון גרפי: Up to 358MB shared צורב DVD: Double Layer LightScribe תקשורת אלחוטית: Wi-Fi (802.11a/b/g), Bluetooth מצלמת רשת מובנית: מצלמה 1.3 מגה פיקסל + מיקרופון מובנים האם מישהו מכיר את המחשב הספציפי ואת מחשבי asus והשרות שלהם בכלל? תודה.

HOME08

New member
כרטיס המסך והדיסק קשיח לא טובים לויסטה

מה, עוד מוכרים דיסקים קשיחים 120 GB ? עם ויסטה הרי צריך 40 גיגה רק למערכת הפעלה ומחיצת שיחזור מה נשאר ? רק המוזיקה שאני לוקח איתי זה 50 גיגה,,, גם כרטיס המסך חלש ביותר

נוסף על כך,

אם אני אקנה מחשב זה, אשדרג את ההארד דיסק -160 GB ולא אשתמש בממשק Aero, המחשב יעבוד חלק ובצורה טובה?

HOME08

New member
אסוס חברה טובה, אבל מי נותן השירות ?

לא רק היצרן חשוב, אלא גם היבואן, לא יודע מי היבואן של אסוס ואיזה תמיכה יש להם מה שכן ויסטה גם בלי ממשק ה Aero זוללת סוללות ואם אתה מחפש מחשב נייד שתוכל לעבוד עליו בלי חיבור לחשמל יותר משעה וחצי אז זה אפשרי רק עם XP

יאיר B

New member
לנותן השירות של אסוס קוראים רונלייט.

http://www.ronlight.net/Index.asp?CategoryID=36&ArticleID=270 אני לא יודע איך השירות שלהם, לא הייתי צריך אותו מעולם (יש לי מחשב שלהם, דגם ישן שלא נמכר יותר). מציע לשאול על השירות גם בפורום פוקטPC - יש לאסוס גם מחשבים פוקט ואולי מישהו שם התנסה בשירות שלהם. רונלייט נותנים שנתיים אחריות (בינלאמית) למחשבים שהם מיבאים.

bar666xp

New member
אם זה לאינטרנט אופיס ושות זה מספיק...

בניגוד למה שענה לך כאן משהו... אינטל X3100 יצא כדי לענות על דרישות החומרה {המוגזמות} של איכסטה. HDD של 120G זה סביר/סביל. אבל ASUS אישית לא אוהד גדול שלהם כיצרנים ניידים {בלוחות אם אגב הם לא רעים כלל לדעתי}.... וביכלל הכל מתחיל וניגמר בשימושים יתכן מעוד כי אתה יכול לרכוש אפילו משהו מבוסס סלרון/סמפרון ויתכן שהמפרט הזה {שהבאת} לא תואם כלל את השימושים. לגבי השירות שלהם לא אוכל להעיד לא יצא לי.

למעלה