אני מעונין לקנות מחשב נייד חדש. ברשותי כרגע DELL INSPIRON 9400 ואני מעונין להחליפו. יצא לי להבין שהמחשב ACER Aspire AS6920G הוא בעל תכונות מצוינות כ ALL PURPOSE. האם מישהו יכול לסייע? אגב, מהם האתרים האמינים ל REVIEW של מחשבים?
השמושים שאני עושה במחשב הם: עיבוד תמונות ב PHOTOSHOP, עיבוד תמלילים ועיבודים נומרים פשוטים יחסית. המשקל של מחשב זה מהווה חיסרון. השאלה היא האם יש בנמצא מחשב עם כמעט תכונות אותן תכונות ויותר קל. תכונות המחשב הם: משקל 3.3 ק"ג מעבד: Intel® Core™ 2 Duo Processor 2.4GHz T8300 80MHz מסך רחב: 16 אינצ' Full HD Acer CineCrystal™ TFT LCD רזולוציה: 1920x 1080 or HD 1366 x 768 כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® 9500M GS with up to 1280 MB נפח זכרון: 4096MB DDR2 667MHz (2048MB X 2 צורב Blu-Ry: 1X Blu-ray Disc™/DVD-Super Multi double-layer drive or 8X DVD-Super Multi double-layer drive דיסק קשיח: 320GB 5400RPM SATA מצלמה: Acer Crystal Eye Webcam
יש המון. חלקם יקרים בטרוף כמו הסוני Z החדש (והמדהים) ויש זולים מאד כמו הHP DV5T השאלה היא עד כמה אתה מוכן להשקיע ועד כמה קל אתה רוצה שהמחשב יהיה. אגב אתה קונה בארץ או בחול?
תודה לכל המגיבים. לקונפיגורציה הנ"ל של ACER הגעתי דרך REVIEW של PC WORLD. איני מבין את המשמעות המדויקת של הרכיבים השונים. מדוע איני זקוק לכרטיס המסך הנ"ל לצורך עיבוד תמונה? מה היתרונות של ה SONY שצויין לעיל, בלבד המחיר. כיצד חברת ACER מדורגת יחסית ל DELL? אני קונה את המחשב בארץ. תודה על ההתיחסות.
את הצרכים שלך מהחמשב ציינת, אבל שחכת לחציין את התקציב. -כרטיס מסך כזה משפיע בעיקר על משחקים ולא על ניגון סרטים או שימוש בפוטושופ. Sony- יש בעיתיות עם המחשבים שלהם בישראל מבחינת השרות: http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/730/277.html השוואה בין החברות פחות קריטית-לפי דעתי-, בהשוואה בין מפרטים שונים.
הן ב notebookereview.com יש גם את laptopamag.com ואת trustedreview.co.uk הכי פשוט להקליד את שם הנייד שאתה מחפש עם המילה review בגוגל. למשל http://www.google.com/search?hl=en&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=ACER+Aspire+6920+review&spell=1 אני אישית לא מבין למה שמו רזולוציה של 1366X768 ולא 1600X900 אבל אני מניח שהאופציה קיימת. חוץ מזה הוא נראה אחד המחשבים המעניינים והמשתלמים ביותר כלכלית בשוק ה DTR