מחשב של חברת TOSIBA

לולי 84

New member
מחשב של חברת TOSIBA

שלום לכולם אם אתם זוכרים התייעצתי איתכם לגבי מחשב של GIGABYTE. טוב אז כמובן המשכתי לחפש. מצאתי מחשב של טושיבה במחיר העונה לדרישות אם כי קצת יקר. הכל מקרה זה דגם satellite l20-100 מעבד 2 MB 1.7 P-M אינטל מסך 15 זכרון 512 DDR2 דיסק קשיח 40 גיגה 5400 מהירות כונן צורב DVD SUPER MULTIE כרטיס רש אלחוטי מובנה כרטיס מסך עד 64 מגה INTEL EXTREM 2 GRAPHICS מערכת הפעלה XP HOME חיבור TV OUT הכי משמעותי ו 3 USB עם אחריות בינלאומית לשנה. כל זה 24 תשלומים ו סהכ של 5688. יש אופציה להנחה אני מאמינה כך שפשוט חשוב לי לדעת מה אתם אומרים על הדגם. אודה לתגובתכם המהירה אני אנסה לגרום לזה לקרות עוד היום (אבא שלי זה פרויקט לשכנע אותו וזה עוד בשבילו...). רק תזכורת : צרכים בסיסיים קצת עריכת תמונות ב ACDSEE אולי פוטו שופ אך בספק, אולי גדול מאוד חיבור כרטיס עריכה חיצוני ועריכת וידיאו פשוטה מאוד מאוד. אתם חושבים שהוא יחזיק את זה? אם לא בקטנה זה לא כזה משמעותי.. תודה לכם שוב!

Jan22

New member
הדגם די והותר לשימושים שציינת ..

רק מומלץ לשדרג את ההרדיסק ל60GB (או יותר). אם את לחוצה על התקציב , תוכלי לקחת מעבד סלרון M שיעשה עבודה זהה פחות או יותר ויוריד את המחיר בכ1000 ש' ..תחשבי על זה .

t h e 1 4 u

New member
תבדקי בשקם אלקטריק

l20-101 ב-6000 ואת מקבל נתב אלחוטי מתנה ואפשר ב-24 תשלומים

לולי 84

New member
משם לקחתי את זה

בכולם מקבלים את הנתב האלחוטי רק שאני כלל לא זקוקה לו.. כבר יש רשת אלחוטית בבית. זה מחשב לצרכים בסיסיים בלבד, 6000 בהתחשב בשימוש לו זה כבר יותר מידי. קיבלתי את ההארה על סלרון M עכשיו לשכנע את אבא שלי. יש לכם קצת מאמרים שאפשר לתת לו לקרוא שכל ההבדל הוא טיפה בביצועים ועניין האחריות? גם ההבדל בין AMD לפנטיום זה אחריות בלבד לא? אשמח להארה בעניין.

יאיר B

New member
איזה אחריות?

לכל המחשבים יש שנה אחריות. אין קשר באיכות האחריות בין סלרון, פנטיום ו-AMD. היה דיון על סלרון וAMD בראשית ימי הפורום.

לולי 84

New member
ז"א שבלפטופים זה לא משנה?

אלא רק בשולחניים? מה עמידות המעבדים האחרים לעומת אינטל מבחינת שנים שיחזיקו? כדא או לא מחשבעם סלרון? ואיך יודעים את רמת ביצועיו ביחס לפנטיום?

למעלה