מחשב קל משקל

achokler

New member
מחשב קל משקל

האם מישהו מכיר מחשבים קלי משקל פחות מ 1.5 ק"ג חוץ מ IBM סדרה T?

יאיר B

New member
לכל חברה יש סדרה של מחשבים קלים

לפוג'יטסו יש בסדרת הליפבוק את 7020, גם ל-HP יש איזה טבלט קליל. ואאל"ט ראיתי גם משהו של איסר.

יאיר B

New member
צודק, טעות בדגם ../images/Emo122.gif

צריך להיות לייפבוק P7010. זה דגם עם מסך 10.6". שוקל בערך 1.3 ק"ג. בעיקרון, אם אתה רוצה קל אתה צריך לחפש מחשב עם מסך 12" ומטה. לכל חברה יש מחשבים כאלו. יש לציין שבמשקלים כאלו מדובר בסוללה הקטנה ביותר שיש לחברה והיא לא תעבוד הרבה זמן.

carmonle

New member
פוג'יטסו s7020 נרכש על ידי לפני

כחודשיים. העדפתי מסך 14 על פני מסכי 10 או 12. הנייד כולל הסוללה ו-DVD צורב מובנה בתוך המארז שוקל כ-1.85 ק"ג. ערן

מגנטה1

New member
חוות דעת

הי ערן, ממרום חודשיים עם ה 7020S, מה נראה לך, יש דברים שאינך מרוצה מהם? במידה ויש לי תקציב לקנות ובהשוואה למצאי הקיים היום האם היית ממליץ? תודה נעה

DELL X1

שוקל 1.14 ק"ג. יש לו מסך רחב והוא מיועד בעיקר לאנשי עסקים שנמצאים הרבה בדרכים. חסרונות: אין לו כונן דיסקים מובנה, אין לו חיבור לתחנת עגינה.

The Zombie

New member

The Zombie

New member
גבולי מבחינת המשקל, אבל...

אני חייב להגיד שראיתי את המחשב, והוא אכן נראה מכשיר נחמד מאוד ועם מפרט לא רע בכלל וגם המחיר נראה טוב (פחות מ-8000 עד כמה שזכור לי). גם ASUS היא בעלת מוניטין טוב בסה"כ. אני קצת לא בטוח לגבי נושא ההתחממות שלו וזמן הסוללה שכן הוא משתמש במעבד חזק יחסית. כל זאת, למען ההגינות, מתחושות בלבד, לא סקרתי את המחשב וגם לא קראתי עליו.

יאיר B

New member
יש לי את המחשב הזה (M5A)

אומנם הוא אצלי רק חודש בערך ועכשיו חופשת סמסטר, אז לא יצא לי להשתמש בו הרבה. מהמעט שיצא לי, יש בינתיים שתי דברים שמטרידים אותי: 1. העכבר המובנה שלו מאוד לא נוח. אולי בגלל זה אסוס הוסיפה עכבר אלחוטי? ואגב, גם המקלדת לא משהו, אבל אני מאמין שאתרגל אליה. 2. כרטיס הרשת האלחוטי המובנה מרעיש. ישבתי בספריה ואחרי חצי שעה היה לי כאב ראש. הוא משמיע מעין ציפציפים קלושים שמזכירים אותות מורס. הכרטיס עצמו עובד הייטב, אבל הרעש הזה מטריד. הפתרון שלי היה כרטיס חיצוני (בחיבור PCARD או USB), אבל למה יש כרטיס פנימי? מלבד זה, הוא מחשב די נחמד. הוא קל מאוד (1.55 ק"ג עם סוללה קטנה של 3 תאים, אני קניתי אותו עם סוללה של 6 תאים - אז הוא שוקל 1.9 ק"ג, אבל גם עובד יותר: כ-5 שעות בפרופיל החסכוני שלו). הוא עושה רושם של חזק: המכסה שלו עשוי מסיבי קרבון. הוא לא מתחמם בתורה היסטרית (התחמם לי כשהתקנתי תוכנות - כשעתיים של התקנה). בשימוש יום יומי בוורד (שזה מה שאני עושה איתו) הוא לא מתחמם. הוא מגיע עם באנדל מאוד עשיר (תוכנות, נרתיק ותיק נשיאה, עכבר אלחוטי). זהו לעכשיו. כשיתחיל הסמסטר יהיה לי יותר ניסיון איתו ואני אעלה ביקורת יותר נרחבת שמתבססת על הנסיון שלי איתו. בינתיים, תוכל לקרא את הסיקור הבא מאתר בחו"ל: http://www.xbitlabs.com/articles/mobile/display/asus-m5a.html

The Zombie

New member
תודה על התשובה המפורטת, לגבי ה..

כרטיס רשת. אני חייב להגיד שזה נשמע לי מ מ ש מוזר. דיברת עם המעבדה שלהם בארץ? למה שהכרטיס ישמיע רעשים? מישהו חיבר לו רמקול??? מה גם שהחברה ב-xbitlabs לא כתבו על זה כלום...

למעלה