מחשב סוני VAIO - אחריות

ravid007

New member
מחשב סוני VAIO - אחריות

בוקר טוב, לפני קצת יותר משנה קניתי מחשב סוני VAIO בארה"ב. המחשב מגיע עם שנה אחריות מלאה. חודש לאחר תום תקופת האחריות נשרף לי הכונן קשיח. (אובחן במעבדה) מישה במקרה יודע האם לכוננים קשיחים שמגיעים עם ה VAIO (של פוג'יטסו) יש אחריות של 3 שנים במקרה? או אולי למישהו יש ניסיון עם חברת סוני ותיקונים בתקופה ש"ממש" לאחר שפגה האחריות (האם הם סלחנים בנושא) ? אני לא מצפה לניסים, אבל אם למישהו יש ניסיון כלשהו עם תקלות שצמודות לתום תקופת האחריות אשמח לשמוע רעיונות והצעות מה לדעתכם אפשר לעשות. (חשבתי אולי להתחיל התכתבות עם החברה של הכונן קשיח) תודה לתומכים! רביד

bar666xp

New member
לא חושב שיש לך אפשרויות חוץ מלשלם עליו...

אם החדש יתקלקל תוך פרק זמן קצר תהיה סיבה ל.... אגב מאז שהחליפו לי במחשב שלי את הHDD לאחד של FUJITSU טיפו-תיפו עובד ועובד ועובד... {הקודם היה של טושיבה התקלקל בשנת האחריות הוחלף וכחודשיים אחרי התקלקל שוב}. נ.ב. המחשב שלי FUJITSU-SIEMENS AMILO A1630 לא סוני VAIO.

sb21

New member
למחשבי Sony Vaio אין יבואן רשמי בארץ...

לכן אפילו את האחריות הבסיסית לא תוכל לקבל. כמעט תמיד, הכוננים שנמכרים ליצרני המחשבים מגובים בשנת אחריות אחת בלבד. נראה, שתאלץ לשלם החלמ-300 ש"ח עבור כונן חדש.

ravid007

New member
טעות בדבריך

הייתה אחריות שנה, וכבר השתמשתי בה. אחרי ברור מול סוני בארה"ב, תקנתי את המחשב בישפאר ושלחתי אליהם את הקבלה והכסף הוחזר. מסתבר שכל מי שהייתה לו תקלה במהלך האחריות והתקשר אליהם קיבל טיפול דומה. זו שמועה יפה אבל ממש לא נכונה. פשוט הפרוצדורה לקבלת האחריות קצת יותר מורכבת.

ravid007

New member
ועוד דבר..

חלק מצומצם מאוד מהדגמים של VAIO ישפאר אכן מיבאים לארץ....

יאיר B

New member
באתר של ישפאר היבואנית של סוני בישראל

לא מוזכרים בכלל מחשבים ניידים (וגם לא בתחנות שירות שלהם). מבחינתי אין שירות למחשבים שלהם ואני לא ממליץ לקנות אותם (לישראלים). http://isfar.co.il/

kobi 23

New member
לפני כחצי שנה

קראתי על יבואן גדול ומוכר (לא זוכר מי בדיוק,זה לא ישפאר) שמתכוון לייבא אותם. מאז לא שמעתי או קראתי שום דבר על כך

למעלה