מחשב נייד

• פותח הנושא ziko
  • פורסם בתאריך

ziko

New member
מחשב נייד

שלום, בכוונתי לקנות מחשב נייד לא יקר (עד 5000 ש"ח) וראיתי שיש כמה שחקנים בשוק שמוכרים מחשבים בטווח מחירים זה (lenovo, LG, Toshiba, fujitso, DELL,ACER ועוד...) כולם נותנים פחות או יותר אותו הדבר (מעבד Athlon 64 או Intel Duo core, זכרון 512 מ"ב או 1 ג"ב HD 80 גיגה... וכו') אני מחפש בעיקר שיהיה סביר בווידאו, כמובן גלישה אלחוטית באינטרנט, ואולי תוכנת עריכת/הקלטת מוסיקה. אני מחפש מחשב אמין "סוס עבודה" ועדיף עם חיי סוללה סבירים, ושלא ישקול יותר מידי.... אני בהחלט לא גיימר. שאלותיי: 1. מה הם הדברים שכדאי לחפש במחשב נייד? מבחינת הספסיפקציות שלו. מה חשוב ומה פחות חשוב. 2. אלו חברות מהחברות שציינתי (ועוד כמובן) נחשבות טובות בשוק הזה מבחינת המחשב ומבחינת השירות? 3. האם לעמוד על כך שיתקינו XP, או ללכת על ויסטה? תודה.

Jan22

New member
אתה מבקש יותר מדי בתקציב נמוך מדיי

אתה רוצה : א)סביר לוידאו ב)משקל נמוך תציין את התוכנות שאתה עובד איתן מבחינת גראפיקה. לצורך העניין כדי שתדע שזה תלוי בסוג העבודה שלך , תתאים את כרטיס המסך שאתה חפץ בו לסוג היישומים ורמת העבודה שלך ( חובבן / מקצוען) . למשל ,במידה ואתה גראפיקאי מקצועי ,אתה לא תסתכל אפילו לכיוון של X1400 OR X1600 מכיוון שהם רק ''ההתחלה'' (אולי X1600 ...). *נייד דל משקל - זה מה שקובע לך מחירי ניידים .ככל שהנייד שוקל פחות כך הוא עולה יותר . אם אתה מתכנן לרדת מה1.9KG בתקציב ה5K עבור נייד תוצרת חברת מותג - לא תמצא (לפחות כאן בארץ). תחדד את השימושים שלך ,תפרט את התוכנות שאתה עובד איתן כעת ואת התוכנות בעתיד. אתה הולך לקנות מכונה שכמעט ולא תוכל לשדרג ,פרט להארדיסק / זיכרון ועוד כמה דברים שוליים פה ושם. ..

למעלה