מחשב נייד

idob13

New member
מחשב נייד

רציתי לדעת איזה חברה הכי טובה (וגם זולה) במחשבים ניידים? LENOVO מומלצים?

idob13

New member
לא בכיוון

לא אני רוצה משהו מוכר כמו lenovo או acer וזול יש לך אולי לינק עם פרטים לדגם של lenovo שהוא זול? ויש לך לינק עם פרטים של מה שאמרת פרדוקס?

idob13

New member
‎‏‏‎

לא אני רוצה משהו מוכר כמו lenovo או acer וזול יש לך אולי לינק עם פרטים לדגם של lenovo שהוא זול? ויש לך לינק עם פרטים של מה שאמרת פרדוקס?

Jan22

New member
בכל חברה תמצא דגמים זולים

מה התקציב ,מה השימושים ? מה התוכנות שאתה מריץ ?

idob13

New member
אה

התקציב נע בין 4,500 ל - 5,000 השימושים אינטרנט אופיס ועוד כמה.. והתוכונת אייסיקיו מסנגר אימיול אופיס

Jan22

New member
תקציב מספיק ביותר

אם אתה מחפש לחסוך אז תוכל במינימום של המינימום להוציא בסביבות ה3K וללכת על הדגמים מהדורות הקודמים (הנוכחי הוא הדואל קור-ליבה כפולה) ולחסוך הרבה כסף בזה (המעבדים מהדורות הקודמים יענו לדרישות של אופיס ואנטרנט ותו לא ,זה הייעוד שלהם) ,אבל שים לב שאתה מגביל את עצמך לעבודה של תוכנות משרד בלבד !

idob13

New member
לא הבנתי

1. מה זה K3? 2. ומה זאת אומרת שאני מגביל את עצמי לעבודה של תוכנות משרד בלבד? עכשיו יש לי מחשב נייד גרוע של IBM בן שנתיים וחצי והבעיה שלו היא שהוא איטי והמסך 12" קטן מאוד. בגלל זה אני מחפש אחד יותר מהיר ועם מסך 15.4" עם המעבד הכי טוב וזיכרון לפחות 2GB.

Jan22

New member
למה קשה לך להתאזר בסבלנות ?

לפני שאתה שואל שאלות ,תמיד מומלץ להיעזר בחיפוש מתקדם מכיוון שכמעט ובטוח ששאלו את השאלה שלך גם כן , בעבר !!! K הכוונה לאלפים: 3K =3000 שח. *תוכנות משרד (תוכנות טקסט/אופיס/אנטרנט/מסנג'ר כו') יעבדו בסדר גמור על מעבד חסכוני בשם CELERON , אבל תוכנות כבדות מעבר לזה (למשל תוכנות קידוד ועריכת וידאו ,משחקים ,חישובים מתמטיים וכו') לא ירוצו טוב ! אם אתה מחפש לחסוך ולהשקיע כמה שפחות ,אז סלרון תהיה השקעה נבונה במידה ואתה מריץ אופיס / מוסיקה / סרטים / אנטרנט (תחת WINDOWS XP) ,מעבר לזה - לא !

למעלה