מחשב נייד

מחשב נייד

שלום, יש לי כמה שאלות לפני רכישת מחשב נייד: 1. איך המחשבים הניידים של LG? (באופן כללי, שירות , התחממות וכ"ו). 2. לכמה זמן אמורה להחזיק סוללת 6 תאים? והאם אני קונה מחשב עם סוללת 6 תאים אני יכול להכניס גם סוללת 9 תאים 12 תאים וכ"ו. 3. איך הדגמים שבקישורים (ואיזה עדיף לי כסטודנט שצריך בעיקר אינטרנט אלחוטי באוניברסיטה + MEDIA PLAYER + OFFICE). תודה.

חבר'ה ממש ממש ממש צריך את העזרה שלכם

במיוחד לפני תחילת שנת הלימודים. ולא יודע על מה ללכת

Jan22

New member
בוא נראה

1.ניידים של LG , לרוב מתחממים ,מבחינה של חוזק מארז ,הם לא שמים מספיק דגש. מקלדת חלשה (כאשר אתה לוחץ על מקשים) בהשוואה לשאר. מבחינת שירות - שירות מעולה ע''י ח.י. 2.ה6CELL מחזיקה עד שלוש וחצי שעות ,בשטח היא תחזיק פחות ,בהתאם לאפליקציות שאתה מריץ כגון WIRELESS/סרטים/חישובים וכו' ...אין בעיה לחבר 9CELL וכו'. 3.בנוגע לדגמים ,אני אתייחס אך ורק מבחינת חומרה : עבור היישומים ''הרגילים'' של סטודנט כגון OFFICE/מוסיקה/ גלישה - הם מעל ומעבר. אין לך צורך במעבד דואל קור (=ליבה כפולה) עבור יישומים קלים שכאלה ,כבר עדיף לקחת מעבד חלש יותר (וייעודי יותר) ולחסוך בכך הרבה כסף. מאידך אם אתה רוצה לעבוד עם משחקים (בגראפיקה סבירה!!! ולא מקצועית!!!) או תוכנות חישוב / קידוד ,אז מדובר בחומרה סבירה פלוס (רק להוסיף ל1G RAM).

e-shfiyut

New member
ב100 שקל הייתי לוקחת כל אחד מהם.

אבל מכיוון שזה לא המצב, מבחינת ה"מחירון", שניהם קצת גדולים לסטודנט "אופיס+מדיה פלייר", למרות שאחד מהם מגיע עם חצי G, שזה לא יותר מידי, בלשון המעטה. הייתי מציעה שתעשה עוד קצת שיעורי בית לפני שאתה מוציא סכום כסף על מחשב...

למעלה