מחשב נייד MSI

ddss1

New member
מחשב נייד MSI

קיבלתי הצעה מפתה לרכישת מחשב נייד מתוצרת MSI , מסך 12 מעבד ליבה כפולה, 2 גיגה זכרון וכו'. קראתי בפורום כל מיני ביקורות רעות על MSI ובמיוחד על חברת אייבורי המשווקת אותם. רציתי לקבל חוות דעת בעד ונגד רכישת מחשב מתוצרת MSI, מה היתרונות אם יש, והחסרונות, איכות המוצר השירות והאחריות של היבואן. תודה.

bar666xp

New member
המלצה עשה חיפוש בפורום וביכלל על MSI ואייבורי

אם אתה עדיין תרצה MSI... לבריאות.

אפסט

New member
מוצר טוב משווק רע - לא להסתכן

אני בעלים של מחשב כמו זה שציינת של MSI 12 אינץ' (מהסדרה הקודמת לזו שמשווקת עכשיו באייבורי) אלו מחשבים שהמעבד, זיכרון וכונן קשיח שלהם מורכבים במעבדות אייבורי, אני את שלי קניתי לפני כשנה וחודשיים - אחרי המחשב היה פגום ועברתי מסכת יסורים מול החברה עד אשר קיבלתי מחשב שבלי עיין הרע 5 5 5 עובד עד עכשיו בצורה מסביעת רצון. אני ממליץ לך לשלם אפילו 2000 שקל יותר ולא לקנות באייבורי, קניתי כי היה זול, אחרי מסכת היסורים שעברתי עם המחשב שלי- פגום מהקופסא, וחודש!!!! עד שתוקן למצב משביע רצון. בתום החודש הייתי מוכן לשלם 2000 שקל יותר ולא לקנות שם בכלל! מה גם שיש להם טריקים מסחריים, כמו זה שאני סבלתי ממנו, מפורט בהודעה אחרת שלי כאן בפורם לכן אין צורך לחזור. אישית ממליץ על DELL XPS 1330 -(הייתי מחליף את ה-MSI שלי בו מיידית לו הייתה לי האפשרות) בהזמנה מחול יכול לעלות לך זול בערך בין 1000-2000 שקל מאשר בארץ, לאחר מיסים ובמיוחד לאור הדולר הנמוך כרגע, תראה באתר DELL הבין לאומי.

למעלה