מחשב נייד IBM

idob13

New member
מחשב נייד IBM

היי, יש לי מחשב נייד כבן שנתיים של IBM כשאני פותח אותו אז כל התוכניות של IBM עולות כגון access IBM ועוד הרבה... וזה תוקע לי את המחשב קצת... אז בקיצור השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות שכשאני אפתח את המחשב לא יעלו ישר כל התוכניות? אם כן? איך? אשמח אם תענו במהרה. תודה.

kobi 23

New member
אפשרי

כנס לSTART/RUN וכתב שם "MSCONFIG". בחר שם את לשונית "STARTUP" ושם תראה את כל התוכנות שעולות בשעה שהווינדוז עולה.התיקייה שבה התוכנות של THINKPAD עולות בד"כ היא C:/PROGRAM FILES/THINK אתה יכול להעזר במיקום שלה שרשום ליד שמה , שים לב שאתה לא מבטל את הפיירוול או האנטיוירוס.

floyd3

New member
עדיף שלא תעשה את זה דרך MSCONFIG

יש דרך מסודרת. תחפש ב "התחל"/ START את התיקייה שבה יש את כל התוכנות ניהול מחשב. אמורה להיות שם תוכנה מיוחדת שדרכה אפשר פשוט לעשות בצורה מסודרת ON/OFF לכל התכונות במחשב, החל מ ACCESS וכלה בביטול של פעולות חומרה כמו קורא טביעות האצבע, ביטול הגיבוי האוטומטי ועוד ועוד ועוד. צריך קצת לחפור עד שמוצאים. אם הלנובו היה לידי כרגע הייתי אומר לך בדיוק איך.

kobi 23

New member
אני עובד עם THINKPAD

ולא נתקלתי בזה.....אשמח אם תסביר גם לי מה שכן בחלק מהתכנות יש אפשרות לבטל את הכניסה האוט' דרך המאפיינים שלה

floyd3

New member
לצערי אין לי את ה T60 לידי

אם היה הייתי מסביר לך בשמחה. יש שם מעין תוכנת קונפיגורציה. מה שכן, כשהיא עולה אז במרכז רואים תמונה של המחשב הנייד ובשני הצדדים של החלון יש מעין כפתורים מרובעים עם ציורים שכל אחד מהם מייצג תוכנה/חומרה במחשב ואפשר לגשת משם בקלות לכל התכונות של המחשב. אני ממש לא זוכר איך קוראים לה...

kobi 23

New member
אה , בטח "THINKPAD CONFIGURATION"

האמת היא שכמעט ולא פתחתי אותה אף פעם

Jan22

New member
דרך CONTROL PANEL

יש לך את THINKPAD CONFIGURATION .כל מה שצריך הוא לקבוע ולקנפג בהתאם לדרישות שלך. אפשרות נוספת כמו שאמרו היא דרך START - RUN - MSCONFIG ולעשות v באופציות שרוצים / לא רוצים.

למעלה