מחשב נייד Eee

21דניאל21

New member
מחשב נייד Eee

זה מיני מחשב נייד או משהו כזה, מה אתם אומרים עליו? אני אשמח לקבל המלצה כי חשבתי לקנות אותו. הוא עולה בסביבות 1500 שקל(סורי שאין לי קישור) הצרכים שלי זה בעיקר אינטרנט ולימודים דרכו, הקטע שיש לו רק 4/8 גיגה זיכרון חיצוני! זה מתאים לתוכנות? זה לא קצת מידי? בעיקרון אני מתלבט בינו לבין מחשב נייד רגיל אז אין לי תקציב מוגדר... מה אתם אומרים עדיף לצרכים שלי? תודה

gili667

Member
תחת המותג הזה יש מחשבים שונים

ממליץ לך לראות אותו בפועל אני מ א ד לא אהבתי את המסך אך יאיר טוען שהוא מצוין זהו טעם אישי וממליץ לראות כמו כן אם תעשה חיפוש בגוגל תמצא הרבה ביקורות

יאיר B

New member
הוא לא מצויין אלא סביר (בהתחשב ברזולוציה

שלו ובגודל שלו). לאינטרנט הוא יכול להתאים, ללימודים לדעתי פחות. ניסיתי להעביר שיעור עליו והייתי צריך להתאפק לא לקלל במהלכו (המקלדת קטנה, המסך קטן יחסית ולא רואים בו יותר מדי). הוא גם מאוד מתחמם משום מה. 4GB זיכרון בצורת SSD. אפשר להגדיל עם כרטיס SD (תומך ב-HC), או אפשר גם עם דיסקשיח חיצוני (ואז בערך 320GB זה המקסימום, אבל הדיסק הוא לא חלק מהמחשב). אפשר להתקין עליו תוכנות, בכפוף לגודל הזיכרון שנשאר פנוי. קח בחשבון שני דברים: א. הגרסא ב-1500 ש"ח מגיעה עם לינוקס מותקן. יש דרייברים ל-XP אבל, ב. המחשב הזה מגיע ללא כונן אופטי. כלומר יכול להיות קשה להתקין XP עליו (וגם תוכנות אחרות שמותקנות מתוך CD) ללא כונן אופטי חיצוני.

למעלה