מחשב נייד DELL

Elluli

New member
מחשב נייד DELL

היי, אני במסע חיפושים אחרי מחשב נייד ואשמח אם תעזרו לי. המליצו לי ללכת רק על המחשבים הניידים של DELL, מה אתם אומרים? אני בעיקר צריכה את המחשב למטרת לימודים. אני הולכת ללמוד פסיכולוגיה כך שאני אצטרך אותו להכנת עבודות ואהיה חייבת תוכנות בסיסיות כמו windows וכמובן זיכרון של לפחות 2.5GB ובהראד דיסק לפחות 160GB כי הולכים להיות על המחשב הרבה מסמכים (ואני מניחה שגם הרבה מוזיקה, תמונות ותוכנות נלוות כמו מנסג'ר) מסך 15.4 במעבדים אין לי מושג, אבל אני ממש לא רוצה שהמחשב יהיה איטי. כמובן שתהיה בו תקשורת אלחוטית שאוכל לגלוש באינטרנט. שימושים נוספים למחשב: צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. הדגם שראיתי כרגע הוא של DELL, inspiron 1525-2370 מומלץ/לא מומלץ? תודה לעוזרים

יאיר B

New member
רק דל? למה, יש לך מישהו מבפנים שיכול לעשות

לך פרוטקציה? בעיקרון יש עוד חברות טובות. דווקא 2.5GB? מאוד לא סטנדרטי. בדרך כלל יש 2GB. אין קשר לכמות המסמכים ולזיכרון המחשב. אפשר להרחיב ל-3GB שיהיה יותר הגיוני. דיסקישח: 160GB זה הממוצע כיום. אפשר לשים שם יותר מדי מסמכי וורד... IM/אופיס/מוסיקה/סרטים זה שטויות מבחינת דרישת חומרה. השאלה היא אם תשתמשי ב-SPSS (אבל זה עניין של זיכרון בעיקר וגם מעבד סביר). מעבד: זה כבר עניין של תקציב. דו-2-קור זה סביר בהחלט למהירות. לגבי הדל - תעלי מפרט מדוייק (יש המון תתי דגמים).

Elluli

New member
אז..

על איזה מחשב תוכל להמליץ לי עם הדרישות הנ"ל? 2GB) 160GB והמעבד שאמרת)

יאיר B

New member
שכחתי לשאול אותך שני דברים:

1. מה התקציב? 2. מה גודל המסך הרצוי? למשל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6162 זה מחשב עם מסך קטן, אבל הוא קל (וזה ייתרון לסטודנטית) וזמן סוללה ארוך. מצד שני, לא יודע כמה נוח לראות סרטים על מסך קטן. ויש גם דבר כזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5611 מסך גדול יותר, אבל גם המשקל. יותר זול. שניהם עם שנתיים אחריות. הייתרון של דל הוא בשלוש שנים אחריות מראש (אם כי ניתן לכולם להרחיב את האחריות בתוספת תשלום).

Elluli

New member
אממ

[בשני הקישורים לא רואים את המחשב אגב] אני רוצה מסך 15.4 [הסטנדרטי..] תקציב של עד 5000 פלוס מינוס מה אתם אומרים על HP dv6880 ?

יאיר B

New member
צריך ללחוץ על אחד הערים שם ואז רואים

את המחשב. בקשר ל-HP - מפרט? ל-HP יש שנה אחריות (בעצם הייחוד הגדול ביותר של דל זה האחריות - 3 שנים מראש אם כי לאחרים אפשר להגדיל בתשלום).

gesus

New member
כשאני למדתי פסיכולוגיה הסדתרתי עם הרבה פחות

אבל אני מציע לך לחשוב מעבר ללימודים כי לא משנה כמה מסמכים יהיו לך עליו, תוכלי להסתדר עם מחשב בסיסי מאוד. אני אמנם עם כבר עם מחשב שני של לנובו בתוך פחות משנה וחצי, אבל אחרי שראיתי מפרט של DELL למחשב דומה לשלי ובמחיר של 3800 ש"ח, אבל עם 250 ג'יגה ו-3 אחריות די הצטערתי שמיהרתי לקנות לנובו. אם את רוצה אני יכול לשלוח לך את המפרט רק שימי לב שאין לו מערכת הפעלה שזה יתרון כי את חופשיה להתקין XP ולא ויסטה שחוסך זיכרון פנימי ומקום בכונן הקשיח.

למעלה