מחשב נייד DELL

מחשב נייד DELL

היי, רציתי לדעת: 1. איך DELL באופן כללי במחשבים ניידים? 2. איך DELL מבחינת שירות, ומי נותן את השירות? 3. מה אתם אומרים על הדגם שבקישור? האם הוא טוב ומשתלם? 4. באופן כללי מה ההבדל בין סדרת ה-Inspiron לבין ה - Latitude. תודה

RoyBO

New member
תשובות

1. מעולים. 2. CMS או אחרים תלוי מאיזה יבואן נרכש המחשב, בדרך כלל CMS והאחריות 3 שנים, הם יושבים בת"א והם בסדר גמור. 3. תפרט את הצרכים שלך ואת התקציב קודם. 4. Latitude זו הסדרה העיסקית של דל- מבנה יותר עמיד ואיכותי, שימוש ביותר מתכות מאשר פלסטיק, על כן הוא מתחמם ממש מעט. סדרה זו לא מיועדת למשחקים. Inspiron הסדרה למשתמש הממוצע, מחשבים באיכות גבוהה, חומרה יחסית גבוהה אבל שימוש יותר מאסיבי בפלסטיק למארז, על כן המחיר שלו נמוך יחסית. המחשב אמין מאוד אך חזק חיצונית קצת פחות ומתחמם מעט יותר- למרות שלא שמעתי על בעיות עקרוניות של חימום יתר בדגמים של דל. אבל שוב זה תלוי דגם.

כעיקרון......

המחשב הולך לשמש לישומי OFFICE, גלישה באינטרנט (לרבות מידי פעם שיתוף קבצים) ו - MEDIA PLAYER לסרטים ומוזיקה. (בקיצור מחשב סטודנטיאלי). התקציב שלי הוא בסביבות ה - 4500 ש"ח. יש דברים יותר נחמדים עבורי (עם שירות טוב, ולא דגמים שמאוד מתחממים)? אני אשמח לקבל המלצות (רצוי עם לינקים
)

יאיר B

New member
אני לא מאמין שבתקציב כזה תמצא לטיטיוד.

זה תקציב למשתמש ביתי = אינספירון. דל לא רעים בכלל (ההודעה הזאת נכתבת ממחשב דל - אינספירון 1100, אל תחפש, לא יוצר יותר - בן יותר משלוש שנים שעובד כמו חדש). נושא השירות קצת בעייתי, תלוי דרך איזה ספק קנית (CMS ויש גם את גלקסי שמוכרים ברשתות הגדולות). אחריות: לרוב גרסאות האינספירון יש 1 שנה אחריות (ואפשר להאריך בכסף), לרוב גרסאות הלטיטיוד יש 3 שנים אחריות.

למעלה