מחשב נייד Dell Inspiron 6400/E1505

ronenkremer

New member
מחשב נייד Dell Inspiron 6400/E1505

דגם חדש ומצויין של DELL. בחירת העורכים של PCMAG ובמחיר מדהים של 750$ בארה"ב (כ 800$ עם משלוח). המחשב מגיע עם מעבד CORE DUO זכרון של חצי ג'יגב, דיסק של 60 ג'יגה, צורב DVD מסך 15 אינטש רחב, קורא כרטיסי זכרון, חיבור אלחוטי וינדוס מדיה סנטר וכו'. מחשב מומלץ! אם מישהו מעונין לקנות באתר DELL בארה"ב ולהביא לארץ, תשתמשו ב MUSTOP.COM או בדומיו המחיר הכולל יגיע ל 1000$ שזה הרבה פחות מהמחיר בישראל! אני רכשתי ישירות בארה"ב אז שילמתי 800$ אבל גם 1000$ זה מחיר מצוין. אגב, באתר PCMAG הם נותנים המלצה על דגם עם יותר זכרון ועוד כמה תוספות במחיר של 1000$ אבל צריך להקליד את הקופון הבא בשביל המחיר הזה הקופון (נקרא E VALUE CODE) הוא: 1111 ואז E1505. הלינק לאתר PCMAG: http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1954127,00.asp המחשב באתר DELL ישראל: http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_6400?c=il&l=he&s=bsd המחשב באתר DELL בארה"ב: (שימו לב שיש שם כל הזמן מבצעים שמתחלפים כל יום אבל המחיר הבסיסי נשאר זהה): http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=E1505S2&s=dhs (היום ה 15.6.2006) יש מבצע של BLUETOOTH וראוטר אלחוטי חינם. כשאני קניתי היה צורב DVD חינם.

ronenkremer

New member
משלוח

הקניה התבצעה דרך אתר DELL ישירות ב 6 ליוני 2006. המחשב הגיע ליעדו ב 12 ליוני 2006. האתר מספק מעקב על כל שלב בבניית המחשב (איסוף חלקים, הרכבה, בדיקה אריזה ומשלוח) ומאפשר מעקב באמצעות UPS על התקדמות המשלוח עד ליעד.

ronenkremer

New member
מפרט למעונינים

Inspiron 6400/E1505 Dual Core: 1) Inspiron E1505 Intel® Core™ Duo processor T2300 (2MB Cache/1.66GHz/667MHz FSB) 2) LCD Panel 15.4 inch Wide Screen XGA Display 3) Memory 512MB Shared Single Channel DDR2 SDRAM 533MHZ, 1 DIMM 4) Video Card Intel® Graphics Media Accelerator 950 5) Hard Drive 60GB 5400rpm SATA Hard Drive 6) Operating System (Office software not included) Genuine Windows® 7) XP Media Center Edition 2005 8) Network Card and Modem Integrated 10/100 Network Card and Modem 9) Combo/DVD+RW Drives FREE 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability 10) Sound Options Integrated Audio 11) Wireless Networking Cards Intel® PRO 3945 and Dell 350 Bluetooth Internal Wireless Cards 12) Primary Battery 53 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery

D o r S o

New member
יש לי שאלה...

באתר של דל ישראל ישנן תמונות של ה-INSPIRON במארז מעור, סיבי פחם וכו'. מישהו יודע אם מוכרים בארץ את המחשב הזה גם במארזים האלו?

ronenkremer

New member
מארז ל DELL

המארזים נמכרים בתוספת מחיר של בין 100 ל 200 ש"ח, תלוי איפה קוניםץ

nadav2605

New member
חחח בדיוק עכשיו שאלתי חוות דעת

אתה יכול לראות טיפה למטה, פרסמתי את המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות בארה"ב עוד שבועיים כשאני נוסע... זה בדיוק אותו דבר רק ה-14 אינץ' עם מפרט בערך אותו דבר אבל יש לי קופון של 30% הנחה מ-999 דולר.. אז הרכבתי מחשב ב1000 דולר וקיבלתי אותו ב700 דולר.. מחשב מצויין מסך קטן ונחמד וקל (5.3 LBS) לא יודע כמה זה בקילו אבל זה בערך 2.5 קילו נראה לי. בקיצור נראה לי אני אלך עליו.

joniazi

New member
משלוח עם mustop

היי רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון משלוח עם החברה הנ"ל? מחיפוש קצר בגוגל עולים דברים לא מעודדים, אך לאחרונה החברה עברה לידי נענע, שינוי מעודד? מת לקנות מחשב של DELL אך מת מפחד לגבי עניין המשלוח דרך mustop עוד משהו.... מה בעניין האחריות בארץ? http://www.mustop.co.il

ronenkremer

New member
משלוח עם MUSTOP

החברה הנ"ל קיימת כבר זמן מה, והיא לא יותר או פחות בטוחה בכל אתר אינטרנט אחר (כמו סקאל מחשבים שפשט לאחרונה את הרגל למרות שכולם היו בטוחים שהוא בטוח עם השם סקאל לידו). בנוסף, התשלום ל MUSTOP כולל ביטוח. אני יכול להבין את הספקות, אבל אני חושב שעם הגב של נענע, יש פחות מקום לדאגה.

D o r S o

New member
שאלה חשובה...

בהנחה ואני מזמין מחשב מהאתר של דל לכתובת בארצות הברית (דודה שלי) זה אפשרי שהיא תשלח לי את המחשב בדואר רשום ארצה? למישהו יש מושג אם זה אפשרי? כמה זה עולה? מה עם מכס, בודקים בכלל? פשוט בדקתי באתר של דל וזה באמת יוצא הרבה יותר זול...

ronenkremer

New member
תשובות לשאלות

1. המחיר ב MUSTOP כבר כולל את כל המיסים והמע"מ (על מחשבים נידים אין מכס, רק 17% מע"מ ובכל מקרה כשמחשבים את המחיר ב MUSTOP הכלל כלול) 2. אתה יכול להזמין לדודה שלך, והיא יכולה לשלוח את המחשב דרך UPS או FEDEX או חברות דומות, וזה יעלה כסף, ותצטרך לשחרר את המחשב מהמכס בעצמך ולשלם את המיסים (מע"מ) שזה בדיוק מה ש MUSTOP עושים עבורך. אם אתה בחור עצמאי ואחראי, אין שום בעיה. תזמין את המחשב לדודה בארה"ב. אחרי שבוע בערך היא תקבל אותו. תבקש ממנה לשלוח אותו בחבילה לישראל (תבדוק עלויות, לוודא שזה יותר זול מ MUSTOP), וכשהחבילה תגיע (זה לוקח רק כמה ימים) תשחרר אותה מהדואר המרכזי (בת"א זה נמצא ביד אליהו) ותשלם שם את המיסים. בהצלחה. לי הייתה אפשרות לשלוח את המחשב למישהו בארה"ב שיביא את המחשב אלי (אני נמצא בקנדה) ואז אני חוזר איתו לארץ.

D o r S o

New member
עוד אחת קצרה...

אם אתה אומר שעל מחשבים ניידים אין מכס אז מה מונע מדודה שלי לעבור עם המחשב עליה כשהיא עוברת בנתב"ג (את המוכסים זה לא מעניין)? יש גם אופציה כזו פשוט...

ronenkremer

New member
תשובה

אין שום בעיה לעבור איתו במכס ולא לשלם. תלוי בך. הרבה (מאוד!) אנשים חוזרים עם מחשב נייד (כי הם טסו איתו במסגרת העבודה) ואין עם זה שום בעיה. שתדאג להוציא אותו מהאריזה ולהפעיל אותו לפני שהיא טסה.

למעלה