מחשב נייד של DELL

liavl

New member
מחשב נייד של DELL

רציתי לדעת אם ל- DELL Inspiron 6400 5601D יש מסך מבריק או לא? יותר מזה, מישהו שמע על ה- 5601D כי עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום תוצאה עם ה- 5601D! זה מה שהיה כתוב במפרט באופיס דיפו... הם מוכרים את המחשב ב- 4.5K. עוד משהו, בנושא האחריות, ספקית המחשבים של אופיס דיפו היא "גאלאקסי מחשבים" שיושבים בפ"ת וכשדיברתי עם נציג תמיכה טכנית שלהם הוא אמר שתוספת אחריות לשנתיים נוספות עולה 500 שקל בלי שעות עבודה או משהו כזה. יעני, האחריות היא רק על החומרה. מה שאני לא מבין זה שיכול להיות מצב שיהיה רכיב דפוק ואחרי שנה אני אצטרך לשלם על שעות העבודה לתקן אותו? אז בשביל מה האחריות אם לא כדי שזה יעשה בחינם?!?!?!

יאיר B

New member
אם ראית אותו באופיס דיפו, אתה יכול לקפוץ

לסניף עם תצוגות (ברובם יש, אבל לא את כולם) ולהתרשם ממנו. לגבי תוספת האחריות: המחשב מגיע עם שנה אחריות לעבודה + חלקים. אם אתה רוצה עוד שנה (או שנתיים) אחריות - החוזה שלהם מדבר רק על חלקים ולא על עבודה. כלומר שאם יתקלקל חלק אחרי שנה וחצי - החלק על חשבון השירות, שעות העבודה של הטכנאי על חשבונך. זה ההסכם שלהם. אתה כמובן לא מחוייב בו, זה חוקי וזה לשיקול דעתך. (אגב, גם במכשירים אחרים יש כל מני תנאים מוזרים, למשל יש מקררים שבאים עם 7 שנים אחריות אבל כשבודקים טוב את האותיות הקטנות מתברר שכל המקרר מקבל שנה אחריות ועוד 6 שנים רק למערכת הקירור).

liavl

New member
הבעיה שהם לא מציגים את המחשבים של Dell

הייתי כבר בשני סניפים. 500 שקל שווה את המחיר של תוספת אחריות לשנתיים רק על רכיבים? מישהו יודע אם יש למחשב הזה של Dell מסך מבריק?

Sivan 85

New member
רכשתי את הדגם לפני 3 ימים

וכן יש לו מסך מבריק.. אני ביקשתי אותו עם מערכת הפעלה XP אז יש אפשרות כזאת...

liavl

New member
קנית אותו מאופיס דיפו?

אם לא קנית מאופיס, אז מאיפה קנית? כמה עלה לך? אני פשוט רוצה לקנות מחר...

patzpatz

New member
יש מקומות נוספים

אני קניתי היום דל 6400 מעבד 1.86 זיכרון 1 גיגה 3 שנים אחריות בלי מערכת הפעלה קצת יותר מ - 4,000 הבעיה שכרגע אני לא מצליח להתקין כלום..........

למעלה