מחשב נייד של טושיבה

יובלק1

New member
מחשב נייד של טושיבה

משהו יודע אולי בקשר למחשבי טושיבה אך הם??? במיוחד דגם A-200

bar666xp

New member
דייייייי.

איך סובארו/סטרואן/BMW? |הלינקhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1372&a=62027&c=6590&sc=0&ssc=0|סלינק| סורי על ה"דייי.." פשוט כבר נימאס לי מהשאלות האילו... מה זה איך? ככה!

יובלק1

New member
אבל למה להתרגז בחור!!!

די לאלימות...די לשחיתות...פשוט דיי!!! שאלה כללית אין צורך להתרגז. אז ככה: רכשתי מחשב טושיבה A200-1JO מחשב יחסית חזק. אני צריך אותו בעיקר לתוכנות עיבוד תמונה כגון פוטושופ אז פשוט רציתי לדעת מה דעתכם עליו( חלק מהאנשים אמרו לי להתרחק מהמחשבים של טושיבה) תודה.

יאיר B

New member
על כל מחשב תמיד תמצא אנשים שיגידו לך

להתרחק ממנו (כבר שמעתי על אנשים שאמרו שטיקפאד זה זבל...). יכול להיות שבעבר הייתה להם סידרה דפוקה וזה השתרש לכל המחשבים שלהם (וזה לא מוצדק). אני חושב שהם בסדר סה"כ (אם כי גם להם יש סדרות יותר טובות כמו הטקארה שהיא למנהלים בהשוואה לסטלייט שהיא לשימושים ביתיים). אני לא יודע מה המפרט שלו, אבל באופן כללי לתוכנות דו ממד (פוטושופ/פינטשופ וכאלה) צריך מחשב עם מעבד סביר (הייתי מציע דו-2-קור), זיכרון גדול (בשום מקרה לא פחות מ-1GB, מציע לחשוב בכיוון של 2GB ). כרטיס מסך לא חשוב לדו ממד (אז אפשר להסתפק בכרטיס פשוט של אינטל שיוזיל את המחיר). כל השאר (דיסקשיח, גודל מסך, BT וכאלה) לשיקולך. תקשורת אלחוטית, צורב DVD זה סטנדרט כיום.

bar666xp

New member
סתם צועק לפעמים ../images/Emo8.gif

פעם כמה זמן מקבלל תג'ננה משאלות כלליות מדי. בכל מקרה יאיר דיי ענה לך... טושיבה היא מוטג לא מבין המובילים בתחום הניידים אבל היא בהחלט חברה מוכרת.

יאיר B

New member
המחשב יעלה את חלונות כאשר תלחץ על POWER

וברצינות: אי אפשר לתת תשובה לשאלה כזאת בלי נתונים. אם אתה רוצה תשובה כללית: טושיבה היא חברה טובה וידועה בתחום הניידים. יותר מזה אין מה להגיד על המשחבים. אבל, אם תתן לנו יותר נתונים (כמו מה אתה רוצה לעשות עם המחשב, מה ירוץ עליו) ואת המפרט שלו (אף אחד לא זוכר מפרטים בעלפה, בטח כשלכל מחשב יש כמה תתי דגמים עם מפרטים שונים), נוכל להגיד לך אם המחשב יתאים לך או לא.

למעלה