מחשב נייד לסטודנט

pelegtl

New member
מחשב נייד לסטודנט

שלום... אני מחפש מחשב נייד בעיקר ללימודים ( הנדסה אז יש תוכנות קצת כבדות) וקצת לסרטים. קראתי פה את השרשורים וההמלצות ויש לי מספר שאלות. 1.מחשב הדל שהוצע פה נראה לי אחלה... (Insprion 6400) זה באמת מומלץ בהנחה שאני מחפש בעיקר עלות/תועלת כלומר מחשב זול שיעשה את העבודה וללא תקלות. 2. יש עכשיו את סדרת ה 530 של HP איך הם לצרכי והאם עדיף דל על פני HP? 3. מה זה סלרון ולמה , אם בכלל, לא מומלץ לרכוש אותם ( יש אותם במחשבי טושיבה וזה לא כ"כ יקר)? 4. זה בסדר לקנות מאיבואי? כי קצת הלחיצו אותי פה עם עניין המחודשים... תודה רבה וחג שמח לכולם.

יאיר B

New member
טוב,

1. הדל הנ"ל הוא בהחלט בחירה טובה (בכפוף למפרט שלו - יש הרבה מפרטים לדגם זה). 2. ה-HP530 הוא דגם זול יחסית ומסדרה עסקית (שזה דבר מתמיה משהו). איבורי מוכרים אותו הכי זול ברשת (עוד יותר מתמיה). לדל יש יתרון של 3 שנים אחריות, בעוד ל-HP יש שנה (אפשר להרחיב בתוספת תשלום). 3. סלרון הוא מעבד של אינטל, דומה לפנטיום אבל מסורס משהו (פחות זיכרון פנימי של המעבד + ביטול האפשרות לחיסכון בחשמל). בעיקרו הוא נועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד (מעבר לזה הוא הופך לאיטי. אם אלו השימושים שלך - הוא טוב (יש הרבה סיפורים שהוא נשרף - הכל שטויות, היה לי נייד מבוסס סלרון שעבד פיקס 3 שנים). לישומים כבדים יותר כדאי כבר קור-דו ומעלה.

pelegtl

New member
ולגבי המעבד

אני יכול להסתפק ב מעבד Core DUO או שכדאי ואפשר למצא core 2 due?

למעלה