מחשב נייד לוח

jstmee

New member
מחשב נייד לוח

מישהו יודע אם מחשב שכזה רגיש יותר לתקלות? אולי תקלות מסך? איך השימוש במחשב כזה... זה באמת נוח?

jstmee

New member
../images/Emo208.gif

בבקשה... :)

ali052

New member
לאיזה שימוש אתה צריך אותו ?

לדעתי זה לא מומלץ.... פעם מנהל הפורום כתב על זה תשובה ארוכה על הנושא הזה... יש לי קרוב משפחה שקנה כזה ב 9.500ש''ח לא מומלץ!

jstmee

New member
העניין שזה יעלה לי 1500 דולר בארה"ב...

שווה או ללכת על סטנדרטי... (אני זקוק לזה לשרטוטים...)

יאיר B

New member
אם תשתולל על העט שלו, תוכל להרוס את המסך.

השאלה, כמו שכבר נשאלה, היא למה אתה צריך אותו. המחשבים הללו כיום יקרים מאוד (יחסית לאחרים), יש בהם מערכת הפעלה שונה ממחשבים אחרים (כי צריך את היכולת לשלוט במסך המגע), המסך לא מזהה כתיבה בעברית (נכון להיום, לא יודע מה יהיה בעתיד), בעבר היו בעיות עם הצירים שלהם (היו נשברים) אבל אני מאמין שזה כבר מתחיל להיות טוב יותר בדגמים החדשים. בעיקרון המטרה של המחשבים הללו הייתה להיות כלי עזר למהנדסים בשטח, רופאים, ארכיטקטים, מעצבי אופנה, אנשים שצריכים כלי ציור מתקדם איתם בשטח. בארה"ב זה גם משמש סטודנטים עשירים (יש ל-MS תוכנה בשם OneNote שהיא חלק מחבילת אופיס 2003/2007 שמתפקדת כמו מחברת אלקטרוניץ, החיסרון בארץ זה חוסר הזיהוי של כתב בעברית).

jstmee

New member
סך הכל מדובר במערכת של WINDOWS VISTA

או גרסא של XP פשוט מוסיפים בסוף את המילה TABLET... המחשב לא יעלה לי מאוד יקר (1500$) בארה"ב.... לא מפריע לי שזה לא מזהה כתב בעברית... השאלה יותר אם זה שווה או בעייתי (מבחינת תקלות ודברים אחרים שבטח אני לא חושב עליהם...) מדובר בדגם של LENOVO X61 או HPtx2000 http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=868 יש איתם בעיות מיוחדות? שווה את הדולרים? או עדיף מחשב נייד רגיל...?

יאיר B

New member
תריץ חיפוש על הדגמים הללו בגוגל, תראה ביקורות

עליהם (בארץ הם מאוד לא פופולאריים, אז אין בעברית). מחשב רגיל תוכל לקנות במחיר זול יותר. אבל אם תשתמש באפשרויות הטבלט, אז זה שווה את הכסף (גם אני בעבר נורא התלהבתי להסתובב בספרייה עם נייד כמו בסטארטראק, אבל כשהבנתי שזה לא יתן לי כלום, החלטתי שחבל על הכסף). אין תקלות מיוחדות כי זה מחשב רגיל רק שיש לו מסך מגע וציר אחד שמסתובב (מעבר לזה כל אותו דבר, למשל ב-X61 יש דרם טבלט ודגם אחר שהוא לא טבלט, כל ההבדל זה בצירים ובמסך). הציר בעבר היו בעיות, אני מאמין שהתגברו עליהם, המסך, אם אתה לא משתולל עם העט ולא לוחץ עליו חזק מדי, לא יקרה לו כלום. אני מציע שתקרא קצת ביקורות על הדגמים הללו ותגבש חוות דעת. יש אפילו אתרים מיוחדים שמוקדשים לסוג הזה של מחשבים - תריץ בגוגל את המושג TabletPC.

למעלה