מחשב נייד - טושיבה

באגומט

New member
מחשב נייד - טושיבה

שלום, שאלה לי אליכם. אני צריך מחשב נייד לשימושים שונים. משחקים(לא כבדים!), קצת גרפיקה(גם כן לא כבדה), אינטרנט ועיבוד תמלילים. הציעו לי מחשב של טושיבה. מעבד core dou במהירות של 1.6 זיכרון של 2GB כונן קשיח של 200GB כרטיס מסך של אינטל, דגם 3100 (עד 358MB זיכרון?!) מערכת הפעלה ויסטה פרימיום. צורב DVD מסך 15.4 אחריות לשנתיים במחיר של כ-4,000 ש"ח השאלות שלי הן: 1. האם המחשב (לפי המפרט) יעשה את העבודה? 2. האם טושיבה, באופן כללי, נחשבים אמינים? 3. המחיר - הוגן ? תודה מראש על כל מענה

יאיר B

New member
טושיבה בסדר גמור. למחיר יש את זאפ (השוואת

מחירים). לגבי השימושים שלך - נושא הגרפיקה מטרידה אותי. האם מדובר בגרפיקה תלת ממדית או דו ממדית (כמו פוטושופ למשל). לגרפיקה דו-ממדית אין הרבה משמעות לכרטיס המסך. מעבר לזה זה מפרט בסדר גמור. אחריות לשנתיים זה יתרון יפה.

RoyBO

New member
הוא גם רשם שהוא משחק במחשב

איזה משחקים? רוב הסיכוי שהמחשב יריץ אבל צריך לדעת מה הדרישות של המשחק משחקים מהשנה האחרונה ואולי מהשנתיים אחורה לא יריץ או שיריץ רע.

באגומט

New member
בזאפ אין את הדגם

באתר של טושיבה מצאתי את הדגם ואת מלוא המידע. בזאפ אין... משום מה נדמה שלאף אחד מהמפיצים אין את הדגם הזה. לגבי הגרפיקה - דו מימדית. לגבי התלת מימד - יש לחבר שלי מחשב עם 1GB זיכרון וכרטיס מסך זהה (אני כמעט בטוח שהמעבד אפילו נמוך יותר) וראיתי עליו משחקים לא רעים. (לא מפלצתיים, אבל סבירים... ואין לי צורך ביותר)

יאיר B

New member
לא מבין מה קורה עם טושיבה בזמן האחרון ../images/Emo4.gif

אתמול מישהו שאל על מחשב שלהם ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת (בכלל). מוזר. לגבי זאפ - זה דגם חדש? אתה יכול לחפש מחשב עם מפרט דומה ולקבל מושג לגבי המחירים של חומרה דומה.

למעלה