מחשב נייד + חו"ל

• פותח הנושא Y@ir
  • פורסם בתאריך

Y@ir

New member
מחשב נייד + חו"ל

שלום לכולם עוד מספר ימים אני טס למשך בסה"כ 4 ימים לחו"ל (פראג למי ששואל) אני רוצה לקחת את המחשב הנייד שלי לחו"ל, אז בבקשה כצעד מהגמילה תשכנעו אותי למה לא כדאי ...
מקווה שזה יעזור ואני לא רוצה לשמוע אותכם אומרים בלחש מאחורי המסך איזה פתאטי הוא תודה ושבוע טוב לכולם יאיר

lee_1

New member
ליאיר...

לפניי כמה שבועות אני נסעתי לח"ול, וגם לי היתה אפשרות לקחת מחשב נייד וגם במלון עצמו, היה אפשרות להתחבר ומסביב למלון היה לפחות 4 קפה אינטרנט. ואם אני עמדתי בזה, אני בטוחה שאתה תצליח פשוט תשאיר אותו בבית!!! תשאיר את עצמך בלי ברירה!!! אני בטוחה שתהיה בפראג, אתה לא תחשוב על האינטרנט ולכן, אני חושבת שאתה צריך להשאיר את המחשב בארץ לנסוע, ולהנות!

e-magine

New member
יאיר בזמנו שיכנעתי את לי

לנסוע בלי נייד. היא כמובן הסכימה, אחרת זה לא היה הולך. היום היא משכנעת אותך, כלומר היא חושבת שהיא עשתה את הדבר הנכון. אגב, אני הייתי הקייץ בחו"ל שבוע הייתי בלי מחשב ולא נגעתי באף אחד מהמחשבים שהיו בלובי המלון, עם חיבור לאינטרנט, והיה ממש בסדר. תשאיר את המחשב, הוא רק יהרוס לך את ההנעה מהטיול.

Y@ir

New member
בטוח שאפילו לא מיששת את העכבר ../images/Emo13.gif

סתם, סתם צוחק.... אני כל מחשב שאני רואה ישר ממש לו את העכבר לראות שהוא תקין חחחחח בכל מקרה למזלי מתה לי הסוללה בנייד, מן הסתם אתם יודעים
כנראה מישהו דואג לי ככה שבאם אני רוצה או לא אני לא יכול לקחת אותו אז תודה לכולם על העזרה ולילה טוב בברכה יאיר

Y@ir

New member
תודה רבה לי ../images/Emo13.gif רוצה מזכרת ../images/Emo13.gif

למעלה