אני עוסק בעריכת קבצי קול מוזיקה והדפסה מעוניין במחשב נייד אין לי מושג איפה להתחיל שמעתי על מחשב של DELL INSPIRON 1501 במחיר של 3600 שח האם למישהו יש המלצות בנושא או הזהרות? מה שמפחיד אותי ביותר זה שהמעבד הוא של AMD SEMPRON
AMD SEMPRON שווה ערך לסלרון M האינטלי וכמוהו ,הוא מיועד ליישומי משרד כגון גלישה / אופיס / מוסיקה-סרטים. השאלה היא מהם התוכנות שאתה עובד איתן ? עד כמה היא דורשות עבודת מעבד ? הן כבדות ? מה הדרישות שלהן ?
כפולי הליבה של AMD תומכים 64 ביט וזולים משמעותית מכפולי הליבה של אינטל. חיסרון - לא חסכוניים בסוללה כמו אינטל - אבל בביצועים עסקינן הלא כן.... אם תחפש - תמצא כאלה במחיר רצפה של 3800 שח עם 1 ג'יגה זיכרון.
המליצו לי על מחשב INSPIRON 6400 עם מעבדDUAL CORE 1.87 בבדיקה שעשיתי המחירים נורא קרובים אבל הוא בא בלי מערכת הפעלה ואמרו לי שחייב מערכת הפעלה עבורו מכיון שיש לו אופציה של מדיה סנטר ואין אפשרות להתקין אותו ללא מערכת הפעלה מקורית דרך אגב מחיר השוק בין 3900 ל 4000 ו האם שווה לשדרג זיכרון ולכמה 1GB או 2GB נראה לי 2 GB מוגזם לגמרי איזה תוכנה משתמשת עם 2 GB זנ נשמע לי כסף לפח ואמרו לי שעם כמות כזו של זכרון לא צריך קובץ החלפה האם זה נכון אודה לכם על עזרה נוספת