מחשב נייד איטי מאד..

assaflv

New member
מחשב נייד איטי מאד..

יש לי מחשב נייד,compaq presario 2105eu, הוספתי תמונה של המאפיינים שלו הוא עובד איטי בצורה בלתי רגילה, כל חלון שפותחים לוקח לו בן דקה לחצי דקה להפתח, חשבתי שזה בגלל וירוסים או רוגלות אז פירמטתי אותו אבל הוא המשיך להיות איטי האם יש משהו לעשות או שהוא פשוט ישן וחלש מידי? תודה אסף

bar666xp

New member
אוי ויי כמה זיכרון יש לו?

סלרון 1.6GHZ כדי להריץ XP SP2 בצורה סבירה/סבילה צריך שיהיה לפחות 512M זיכרון... ורצוי אפילו 1G עם מעבד סלרון. המינימום נטרל סריביסס לא נחוצים... {מומלץ האתר של בלק-ויפר}. כל תוכנה שמופעלת עם המערכת הפעלה ואינה נחוצה מומלץ להסיר מההפעלה האוטומטית.. גם עם יהיה את הזיכרון הנידרש המחשב לא יהיה מטוס אבל הוא יעבוד בצורה סבירה/סבילה.

assaflv

New member
אני לא הולך לשדרג לו את החומרה

לא שווה לי להוסיף לו זכרון.. אין עכשיו כמעט אף תוכנה מותכנת על המחשב חוץ מאנטי וירוס וword והמחשב פשוט לא זז, וזה לא נראה לי הגיוני אם אני יתקין לו windows 2000 הוא יעבוד יותר מהר, זאת אומרת windows xp צורך יותר זכרון משמעותית מwindows 2000? תודה רבה אסף

bar666xp

New member
בעיקרון 2000 יהיה עדיף או...

לבטל פיצרים {ויזואליים בעיקר} של XP... כמו ביטול הסרוויס THMES וכדומה. בקיצור איזה חומרה יש בו ביכלל? אולי יהיה ביכלל עדיף להתקין בו איזה 98SE או לינוקס {שוב עדיפות לגירסה 2 אחורה}.... איתן המחשב עשוי להיות ""חזק מעוד"". בקיצור 2 אפשרויות יש... 1. להתאים את המערכת הפעלה לחומרה הקיימת {מומלץ ביכלל ובפרט במחשבים ישנים}. 2. להתאים את המחשב לדרישות החומרה של המערכת הפעלה {לא מומלץ לדעתי בשום מקרה}. אם היה מדובר על צרכים של תוכנה שחייבים שתעבוד ואילו היו הדרישות שלה אז יש הצדקה להשקיע... אבל להשקיע ביגלל מערכת הפעלה?! לי זה ניראה לא הגיוני בעליל! במיוחד אם אפשרי לשפר/לקצץ את הדרישות שלה ושהיא עדיין תענה על הדרישות.

למעלה