מחשב מתחמם

מחשב מתחמם

שלום שאלה קטנה: הלפטופ שלי מתפקד יחסית כרגיל אבל בשבועות האחרונים אחרי שעה שאני עובד איתו (לא משנה אם הוא על סוללה או תוך כדי טעינה כי זה קורה בשני המקרים) הוא ממש מתחמם וכעבור כמה זמן פשוט כובה באמצע העבודה עליו. אני נותן לו כמה שעות להתקרר (כי הוא ממש רותם) ורק אחר כך מדליק אותו שוב מחדש. אין לי מושג איך ולמה זה קורה, לא עשיתי בו שום דבר מיוחד ופתאום התופעה הזאת התחילה. יש למישהו מושג? תודה מראש

Jan22

New member
מה הUSAGE ? מה הנצילות של המערכת ?

תלחץ CTRL ALT DELETE ,בתחתית רשום היוסייג' .. הסיבה שהוא נכבה באמצע העבודה היא כדי למנוע הישרפות של החומרה ,יש לו ווסת שעושה TERMINATE ברגע שאתה מגיע לטמפרטורה מסוכנת היכולה לגרום לחלקים הפנימיים להיזנזק .

יאיר B

New member
שלושה אפשרויות שעולות לי בראש:

1. המאוורר שלך לא תקין (קל לבדוק את זה: שומעים אותו או מרגישים את האוויר שיוצא ממנו). 2. גוף החימום סתום באבק (במקרה כזה צריך לנקות את האבק, בדרך כלל דורש פתיחת המחשב). 3. משהו שלא צריך לרוץ על המחשב (=וירוס ושות') מעסיק את המעבד וגורם לו להתחמם. אגב, מה הטמפרטורה של סביבת ההפעלה של המחשב? אני גם מניח שהוא מופעל על השולחן ולא על המיטה למשל (או על הברכיים שגם יכול בדגמים מסוימים לגרום לבעיות).

למעלה