מחשב מתאים לויסטה?

bar666xp

New member
לא רק המחיר...

במקרה של איכסטה יצתרכו לדעתי לשבור את מחסום ה4G לכיוון הטרה... במיוחד במחשבים ניידים. בנתיים עוד לא עשו אפילו מעבר ל64BIT בניידים בפרט... אז לשבור את מחסום ה4G ניראה עוד רחוק מעוד.

Aדי

New member
ההיסטוריה חוזרת על עצמה...

עולם כמנהגו נוהג. בדיוק אותו הדבר היה עם XP כש- MS הכריזו עליה, מערכת זוללת משאבים כבדה ומגושמת (לעומת 98SE), ולמרות זאת, עוד לפני שיצאה ה- SP1 רוב המחשבים בעולם רצו כבר על XP, והיום עם SP2 היא נחשבת למערכת הטובה ביותר (למרות שלינוקס לוקחת אותה בהליכה...). SP1 ל- VISTA יביא מקצה שיפורים רחב, אבל אני בטוח שהיא עדיין לא תהפוך למערכת מדהימה, ועדיין בעוד מספר שנים קטן היא תהיה ה- XP הבאה. אני חייב לציין שעם מחשב חזק ה- VISTA יותר מסבירה (ואפילו עולה על XP במספר תחומים), אני עובד איתה לרוב בנייד (Ultimate 64bit), ויש לי גם את XP במקביל, בד"כ בשביל משחקים. על הנייח העיקרי שלי עוד לא התקנתי אותה, לא חושב שהיא ראויה לפעול עליו בשלב זה (מריץ לינוקס+XP).

bar666xp

New member
להזכירך ME נפילה לבור בלי תחתית אז...

חד משמעית לא רק שלא מחייב, יש אפילו תקדים למערכות כל כך גרועות שאפילו MS בעצמם יעדיפו לא להזכיר. לXP היו כמה וכמה יתרונות על 98SE כמו המעבד לNTFS ורמת אבטחה טובה יותר. {עד כמה שאפשר לומר אבטחה וMS במשפט אחד}. עבדתי עם איכסטה מספיק כדי לומר שההתחלה שלה יותר דומה להתחלה של ME מאשר של XP... אבל זאת התחושה האישית שלי שאינה מבוססת על יותר מהתרשמות אישית. XP באמת מזללת משאבים גם היום אבל עוד ניתן לראות יתרונות שבאיזה שהוא מקום יכולים להצדיק את ההשקעה במשאבים הללו.. בויסטה אני עוד לא רואה חצי סיבה לחצי מהמשאבים שהיא דורשת.. ואתה? אתה רואה הצדקה כל שהיא לדרישות חומרה הללו? ואם כבר הזכרת לינוקס ציין הפצה יהיה נחמד לדעת. הסיבה היחידה שאני לא מתקין את הUBUNTU 64BIT היא HDD קטן {60G} ולצערי 99% מהמקומות/אנשים שאני נותן להם שירות עובדים עם XP או 2000/3 להתחיל לחבר בין המערכות הללו בכל מקום זה כאב ראש ענק כבר עדיף להחזיק את הXP על הנייד... אופיס אני אישית אומר עד כאן.. באופן אופיס פעם ב... אני ניזכר שיש עכבר ;-} רוצה טבלה CTRL F12 יש טבלה רוצה להוסיף שורות/עמודות לחצן ימני ואופן ישאל אותך כמה להוסיף לפני או אחרי.. MS לא מפתום כנס לתפריט טבלה, הוספת טבלה.. צריך להוסיף עמודה תיבחר אותה קודם {ינעל העולם אני עומד באיזה תא באמצע עד שאני יגיע לראש הטבלה מי יזכור ביכלל איזו עמודה זו היתה ואם אני צריך מימין או משמאל. וחזרה למערכות הפעלה מי אמר שXP נחשבת לטובה ביותר?! היא הנפוצה ביותר לא לבלבל זה לא אותו הדבר... XP האמת היא המערכת המועדפת לגיימר {מהסיבה הפשוטה דירקט-איכס}... וכניראה שרק מהסיבה הזו אנשים שמזמן היו יכולים לעבוד עם לינוקס שאלו את החבר ש"מבין במחשבים" {לרוב גיימר} והתשובה שלו XP איך לא. שורה תחתונה למי שצריך אינטרנט אופיס ושות לינוקס כבר מזמן טיל בליסטי מול מערכות MS.

bolodolo

New member
הלוואי....

שהיה לי מודם רשת (ואין לי אפשרות להחליף, חיבור דרך הקיבוץ.... ) אז הייתי יכול להריץ לינוקס (ותאמינו לי שניסיתי לפתור את הבעיה הזאת כל כך הרבה פעמים...) ולנצל את הגרוטאה שלי שסוחבת רק בקושי את האיכס פי. מי שלא ניסה לא יכול להשמיץ, נסו אובונטו, כל כך קל וידידותי, יש מדריכים בכל שפה אפשרית, רץ כמו אצן ניגרי באולימפידה (כולל אפקט בריל ושו"ת) ונותן לך כל מה שתרצה. נכון שבשביל להתחיל צריך קצת ללמוד אבל מהר מאוד רב האנשים שוחים במערכת ולא רוצים לחזור אי פעם. אז מי אמר לינוקס חינם ולא קיבל?

haim_o

New member
פונצ'ו - יש לי מחשב כזה

מחשב מצויין ויסטה רצה עליו מעולה!!!

למעלה