מחשב כף יד + GPS

eduda

New member
מחשב כף יד + GPS

יש היום בשוק מחשבי כף יד עם GPS מובנה, האם יש למישהו נסיון עם המוצר?, מתאים לניווט בים ומתאים לחיבור עם תוכנות ניווט בים? אני אשמח לקבל התרשמויות לפני רכישה. תודה.

לי יש פאלם עם GPS של חברת .....

חוות דעתי בשלוש במילים: שומר נפשו ירחק. תקח רק דגם דגמים מיועדים לים. שיקול דעתי היתה האפשרות לעלות למכשיר גם מפות יבשה וגם מפות ים. אבל זה התברר כמקח טעות.

zerez

New member
היה פעם דיון על זה

GPS הוא GPS ומחשב כף יד הוא מחשב כף יד. כאשר החברות מוכרות מוצר עם GPS אז ה GPS הוא רק תוספת. הוא מתוכנן כבונוס וכאלה גם ביצועיו. הוא לעולם לא יגיע לביצועים ודיוק של GPS אמיתי, גם כל נושא צריכת הזרם לא מטופל בתשומת לב ראויה, או שהוא יגמור את הסוללות בזמן קצר מאוד או שהביצועים יפגעו יותר. בזמנו הסתכלתי על דפי הנתונים של אחד המכשירים, ביצועי ה GPS לא מוזכרים שם. לא רגישות קליטה, לא מספר פיקסים לדקה ולא כלום. אני מניח שאם זה לא שם אז זה לא קיים. כנ"ל לגבי טלפונים סלולריים עם GPS. לדעתי ה GPS הזה יכול לשמש כגיבוי לזמן קצר אבל לא יותר מזה. אם אתה רוצה GPS תקנה GPS, אם אתה רוצה PDA תקנה PDA.

zina71955

New member
מצטרף לדעתו של zerez

הנסיון המצטבר מראה שככלל (היוצאים מן הכלל נדירים מאוד וגם יקרים מאוד) מכשירים נפרדים בים עדיפים על פני בני כלאיים משולבים למינהם.

eduda

New member
../images/Emo51.gif למשיבים

אני מבין שמכשיר משולב לא כדאי, אני אשמח לקבל המלצות של ניסיון אישי עם מכשיר שעובד טוב עם GPS,כדי לקבל החלטה מה לקנות. תודה שוב

למעלה