אני לא צריך מפגש להשוואות נוספות,
נמצאים אצלי על השולחן טנגסטן C (שהוא אגב הפאלם הכי מהיר שיצא), IPAQ 4150 וK-JAM, בתוכנות של SKYSCAPE הרבה יותר מהיר בפאלם (אומנם העלאת התוכנה לוקחת אותו דבר או שניה יותר , אבל בתוך התוכנה אין עיכוב ולא הקטן ביותר). אגב ב4150, לא מותקנת עברית כלל , כך שאי אפשר להאשים אותה. אגב , לגבי תוכנות אחרות (לדוג' של MEDICALWIZARDS) המהירות גדולה יותר בפוקט. לגבי העובדה שאתה קורא הריסון מהפוקט , כל הכבוד (ואני מכיר לפחות עוד מטורף שעושה את זה), אבל אני לא מבין את המטרה , אפשר לקרוא מהPC , ולדעתי אין כמו מהדורת הנייר (למרות שלא נראה שאפתח אותה בזמן הקרוב , כבר עברתי את המבחן בפנימית (87!) , והתכנון לחיים - כירורגיה). אפשר להגיד עליי הרבה דברים , אבל לא שאני לא ממצה את הפוטנציאל של מחשב כף היד שלי , אתה מוזמן לראות כמה הוא מועמס במפגש הבא (אם אסיים בחינות עד אז). עדיין , דעתי (הלא קובעת בכלל) היא שצריך מכשיר קטן ונוח בכיס (עדיף משולב) עם בטריה טובה שתחזיק את התורונות. ולרופאה לעתיד שחיפשה מכשיר, אני מניח שבקרב חברייך לכיתה ישנם לא מעט פריקים לעניין , דברי איתם , תחושי את המכשירים, תתרשמי ותחליטי בהצלחה טל